Speltips inför Juventus – Udinese 11/3: Dubbelt upp

Spelbloggare Publicerat: 10 mars 2018

Dubbelt upp! Men hur? Via målen, eller snarare avsaknaden av dem. Här hittar ni vårt speltips, de bästa oddsen och allt inför söndagens match mellan Juventus och Udinese i italienska Serie A.

Dominansen i Italien är kanske, i viss mån, bruten – men Juventus är en klubb som mår förträffligt väl just nu.

Under veckan avancerade de vidare i Champions League-slutspelet, trots uppförsbacke via 2-2 från hemmamötet mot Tottenham Hotspur. De släppte även in första målet på Wembley Stadium och var tillbakatryckta under merparten av matchen, men lyckades vända på det hela via två mål i den andra halvleken. Galet starkt! Där visade de prov på den enorma rutin som finns.

Och i Serie A snurrar allt på. Vinsterna radas upp en efter annan och med matchen mindre spelad än serieledande Napoli har de enbart pinnen upp dit efter förra veckans moralstärkande 1-0-trea mot Lazio medan ”Gli Azzurri” oväntat föll mot Roma.

Udinese är fast i det å ena sidan bekväma, men å andra sidan hopplösa mittenskiktet av tabellen – utan chans på Europaplatserna och utan risk att trilla ur serien. Lite vad som väntades av dem, ska också nämnas.

Juventus har Alex Sandro och Stephan Lichsteiner avstängda inför matchen. Därutöver är det sannolikt att Mario Mandzukic missar matchen; att han vilas vidare att säkerhetsskäl.

Udinese med bästa målskytten borta

Vi har svårt att se det här bli speciellt underhållande, dessvärre. Därför är det underspelen på målmarknaden som lockar oss.

Juventus är extremt försvarsstarka och släpper in i snitt ett mål var tredje hemmamatch, om vi ser till statistiken i Serie A. Nu är det ett offensivt impotent Udinese, som sällan sprudlar, som står på andra sidan. Dessutom har de deras bästa målskytt i Kevin Lasagna borta.

Att det skulle bli på tal om speciellt mycket fart och fläkt från Juventus kan vi inte heller se. När de väl leder matcherna handlar det snarare om att hålla ett bekvämt bollinnehav och effektivt hålla i resultatet, än att totalt rycka ifrån. Att anmärka är också att de kommer från en fysiskt och psykiskt krävande CL-match i veckan.

6/7 av Juventus senaste matcher har innehållit max två mål och likadant har det varit i fem raka matcher för Udinese.

Dubbla insatsen för underspelet på 2,5-målslinan är helt klart värt att investera i. Ladbrokes med oddset.

  Rygga spelet hos Ladbrokes – Få 1 000 kr bonusspel!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kronor bonusspel!)
Spelstopp: 15:00, söndag 11/3
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: