Speltips inför Kamerun – Australien 22/6: Tre poäng enda som gäller

Spelbloggare Publicerat: 20 juni 2017

Australien var nära att slå på en stort i Confederations Cup-premiären och i kommande match mot Kamerun är förhoppningarna stora. Räcker det ända in i kaklet?

Snabblänkar: Oddsjämförelse | Speltipset | Läsarnas röst | Statistiken | Startelvorna

Både Kamerun och Australien kom in i ”för-VM:s” premiärer som stora underdogs och ses med försvinnande liten chans att nå slutspelet och ännu mindre att vinna hela kalaset. Men å andra sidan; större skrällar har slagit in.

Nu är det dock uppförsbackarna ännu brantare efter premiärtorskarna, men beskeden som lämnades var till stor del positiva.

Kamerun höll emot mot Chile fram till den 81:a minuten innan matchnollan sprack och på stopptid kom 0-2. Varken en prestation eller ett resultat att skämmas över, även om eftersmaken var lite bitter till följd av de sena baljorna.

På målfronten var Australien ännu närmare i premiären; föll ”bara” med 2-3 mot ett stjärnspäckat Tyskland och det var imponerande. Undertecknad trodde på en klar, tysk vinst på förhand – men så blev inte fallet. Rider vidare på vågen?

Överspelet borde vara favorit

Gruppens etta och tvåa slussas vidare till slutspelet i Confederations Cup och eftersom det blev förluster – trots positiva prestationer – i premiärerna är det kniven mot strupen här. Utan vinst, med all sannolikhet inget slutspel.

Låt oss säga att vi har oavgjort, 1-1, närmare slutet av matchen, då borde det bli fulle rulle åt båda håll.

Australien lyckades få hål på Tyskland vid dubbla tillfällen tack vare ett vasst omställningsspel och gissningsvis kommer Kamerun ha en hel del boll här. Öppnar för en fartfylld och chansrik fajt?

I min bok borde överspelet på 2,5-målslinan vara favorit, om än hyfsat knapp, kontra undern och nu får vi dubbla insatsen för att det ska bli minst tre baljor i matchen av 888sport och då tvekar vi inte på att investera pengarna.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, torsdag 22/6
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: