Speltips inför Kazakstan – Belgien 13/10: Solklar vinst

Simon Pålsson Publicerat: 13 oktober 2019

Kazakstan är klar underdog i söndagens möte med Belgien på hemmaplan. Det här är en match som bara kan sluta på ett sätt enligt vårt speltips.

Annons:

EM-kvalet åker vidare tidigt på söndagen när det faktiskt är avspark redan på eftermiddagen mellan Kazakstan och Belgien.

Här vågar vi påstå att det finns risk att vissa missar matchen då den alltså har avspark redan vid 15:00 – men det vore synd med tanke på vad som mycket väl kan vänta här.

Belgien toppar gruppen med sanslösa 21 poäng och +27 i målskillnad efter sju spelade omgångar. Det är redan så att man säkrat en EM-plats, men för att allt ska vara ordnat även i historieböckerna kan man smälla till med en ny vinst här. Kanske kan man rent av gå rent?

Kazakstan slåss om att sluta minst trea och har faktiskt sju poäng redan i den här ganska jämna, men generellt svaga gruppen. Det är dock inte här och nu som man ska ta sina poäng.

Annons:

Det kan bara sluta på ett sätt

Det finns väl egentligen två stora stjärnor som bär och lyfter detta belgiska landslag. Det rör sig då om Kevin de Bruyne och Eden Hazard, som båda tillhör den absoluta världstoppen och som kan komma att bli utsedda som bäst i världen om ett par år när två spelare (vi säger inte vilka…) valt att lägga ner sina karriärer.

Men en intressant sak att notera är att Eden Hazard haft en svag inledning på säsongen i Real Madrid. Där har han blivit lite hånad för sin vikt, men också för sina sportsliga underprestationer. Det kan vara skönt för honom att studsa tillbaka nu i landslaget, inte minst i en så lätt match.

Kevin de Bruyne däremot har formtoppat ordentligt och med tanke på att det belgiska landslaget alltså står på sju raka vinster kan vi inte tänka oss någonting annat än en ny bekväm vinst här. 3-0 slutade hemmamötet med och det lär sluta ungefär likadant nu.

Belgien -2 (asian handicap) spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Belgien -2 (asian handicap)
Odds: 1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  15:00, söndag 13/10
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: