Speltips inför Köln – Hamburg 25/8: Ingen sprudlande historia

Spelbloggare Publicerat: 24 augusti 2017

Helgen smygstartar i Bundesliga, när Köln och Hamburg och ryker ihop på RheinEnergieStadion. Vårt speltips hämtas från målmarknaden och ni hittar det nedan.

Det är svårt att veta vart klubbarna står redan nu, när säsongen är så pass färsk. Dessa två bör, på pappret, absolut inte vara bland de tre sämsta, även om de är närmare botten än toppen. Svårt att påstå annat. Mitten, mer troligt undre halvan?

Köln öppnade spelåret med en solid 5-0-kross av Leher TS i cupen, men det är å andra sidan en amatörklubb från femtedivisionen. Väl i starten av Bundesliga föll man tillbaka; en 0-1-förlust borta mot Borussia M’gladbach. Ändå; en hyfsad prestation – bättre andra kontra första halvlek.

Omvänt har det sett ut för Hamburg, som oväntat föll mot ett Osnabrück i cupen förrförra veckan. Seriepremiären landade dock i en trepoängare efter att Nicolai Müller skickat in matchens enda balja redan i matchminut åtta, för att sedan bli skadad i samband med målfirandet. Han blir nu borta i över ett halvår framöver. Avbräck deluxe!

Tillknäppt matchbild

Målmarknaden hämtas vårt speltips från – och vi tänker att en tillknäppt historia väntar oss, varpå underspelen lockar till spel.

Köln kommer sannolikt försöka ta över taktpinnen så fort som möjligt i matchen; rulla boll och ha possession, men de är knappast det mest vassa av lag och kan få problem att hitta ytor mot ett kompakt HSV-försvar, som stod emot Augsburg på ett imponerande sätt i premiären.

Även Hamburg kan få det svårt att hota i deras omställningsmöjligheter, inte minst nu när Nicolai Müller, som är ett av de främsta hoten offensivt från sin mittfältsposition, och såvida man håller nollan intakt, eller att det står oavgjort med ett annat resultat, kan vi anta att det kommer bevakas i första hand.

1,80 x insatsen för under 2,5 mål, som dukas ut av Bwin, är absolut spelbart.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 25/8
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: