Speltips inför Köpenhamn – KuPS 19/7: Varför ändra på ett vinnande koncept?

Spelbloggare Publicerat: 19 juli 2018

Det är svårt att inte känna oro för Köpenhamn och deras form – ändå pekar allt på att de skickar ut finska KuPS ur Europa League-kvalet. Men kanske med vissa bekymmer?

Annons:

Det omvända mötet var, precis som väntat, Köpenhamn klart bättre i: på alla fronter, om än inte helt överdominanta. De skapade mest, rullade boll och släppte till förhållandevis lite.

Matchen slutade då, alltså i Finland, i en 1-0-vinst för danskarna – ett resultat som innebar att vårt speltips, under 2,5 mål, prickade in enkelt till oddset 1,75. Framförallt betyder det dock att uppförsbacken är extremt brant för KuPS, som sannolikt hade behövt ett positivt hemmaresultat för att ens skapa nerv här.

Vad som kan tala för en skräll är dock hur Köpenhamn uppträdde i veckans seriepremiär hemma mot ett, på pappret, klart sämre Horsens. Där förlorade man också med 1-2. Som om det inte kunde blivit värre missades en straffspark i den första stopptidsminuten av den första halvleken.

KuPS är femma i den finska förstadivisionen, från att ha blivit tvåa under fjolåret. Chansen att vara där uppe och nosa lever dock alltjämt – det kan bli Europaspel även nästa år. Men å andra sidan – vad har de att sätta emot här? Det är klart att de skulle kunna avancera förbi en eller kanske två kvalrundor, men att nå gruppspelet är en helt annan sak.

Nytt underspel

Från match ett spelade vi ett underspel som prickade in enkelt.
Och varför ändra på ett vinnande koncept?

Känslan är att oddssättarna överdriver chanserna för mål denna afton – och det rejält. Av dem att döma verkar de tro att proppen ska åka ur och Köpenhamn helt spurta ifrån KuPS. Det är vi inte lika säkra på.

Köpenhamn hade problem att komma till de hetaste chanserna i den första matchen och kommer även från en hemsk premiärmatch i seriespelet – en förlust mot ett motstånd som bara ska städas av utan problem på hemmaplan.

KuPS lär försöka hålla tajt, för att eventuellt kunna kontra in en boll. Trots uppförsbacke borde de inte vara så pass naiva att positionerna pushas upp – om inte närmare slutet…

Under 2,5 mål spelas till 2,55 gånger pengarna hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% bonus upp till 2 000 kr!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,55 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:00, torsdag 19/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.