Speltips inför Kroatien – England 24/6: Gruppavslutning i U21-EM

Simon Pålsson Publicerat: 24 juni 2019

U21-EM är framme vid sin sista matcher i gruppspelet när Kroatien gör upp med England på måndagskvällen den 24 juni.

Annons:

Det här U21-mästerskapet har sannerligen inte blivit riktigt som många hade tänkt sig på förhand. Det finns nationer som klev in i turneringen som kandidater till att gå hela vägen, men som verkligen underpresterat från första stund och därmed redan är avsågade.

Två sådana lag är Kroatien och England. Båda står på noll (0) inspelade poäng efter två omgångar och kommer därför inte att kunna sluta topp två i gruppen. Det är redan nu klart att det blir Frankrike och Rumänien, vem hade kunnat tro det, som tar sig vidare från den här gruppen.

Som bekant avgörs det här U21-mästerskapet i Italien och San Marino. Mycket riktigt är också värdnationen Italien en given kandidat till att gå hela vägen, men för Kroatien och England är alltså hoppet redan ute.

Detta trots att Kroatien klev in med gott självförtroende till turneringen. Det generella pratet just nu är att kroatisk fotboll är på uppgång, men bevisligen kunde inte U21-landslaget leva upp till förväntningarna som genererats av a-landslagets silver i VM 2018.

England är en besvikelse

Om vi studerar trupperna är det tydligt att den engelska truppen innehåller ett par spelare som många känner igen. Det har såklart att göra med engelsk fotbolls ställning i Sverige, men det är också ett bevis på att flera unga, lovande engelska spelare visat framfötterna på senare tid.

Men trots att spelare som Phil Foden och James Maddison alltså finns med i den engelska U21-truppen har laget underpresterat å det grövsta med två raka förluster inledningsvis i turneringen. Nu väntar det motstånd som enligt resultaten borde vara enklast, men utmaningen blir ändå påtaglig.

Kroatien och England har inte fått igång sitt eget spel och det tror vi inte att de får i den här matchen heller.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till hela 1,90 gånger insatsen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt tre mål.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:   Under 3 mål (asian handicap)
Odds:   1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  21:00, måndag 24/6
TV:  svttjugofyra logo
Stream:  svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.