Speltips inför LA Galaxy – San José Earthquakes 13/7: Felaktig favorit

Simon Pålsson Publicerat: 11 juli 2019

Det blir ett speltips inför lördagsmötet mellan Los Angeles Galaxy och San José Earthquakes den 13 juli. Ett hett möte i Major League Soccer väntar.

Annons:

Det är obskyra matchtider som gäller för matcherna på andra sidan Atlanten, men den som antingen tänker svira långt in på fredagsnatten eller har ett barn (eller liknande) som tvingar upp en tidigt på lördagsmorgonen kan faktiskt få njuta av lite mer show från Zlatan Ibrahimovic på lördagsmorgonen.

Redan vid 05:00 på lördagen är det alltså avspark mellan LA Galaxy och San José Earthquakes, två lag som spelade mot varandra i Major League Soccer för två veckor sedan. Då vann San José Earthquakes med klara 3-0 på sin egen hemmaplan i en match som Zlatan Ibrahimovic helst vill glömma. Svensken fanns med i startelvan men gick alltså mållös av planen.

LA Galaxy har på det hela taget en stark vår bakom sig, medan San José Earthquakes ser bättre ut än under Mikael Stahre förra säsongen. Magnus Eriksson har gjort ett par helt okej insatser under den här säsongen.

Det här är två lag som båda tänker spela slutspel senare under säsongen och även fall det är en lång bit kvar kan det här vara ett bra läge att spänna musklerna lite. San José Earthquakes åker med gott självförtroende till det här mötet efter att ha vunnit 3-0 senast. Var så säkra.

Ett spel på underdogen

LA Galaxy har haft en period med lite tunga avbräck och skador, men nu kan man formera det kanske starkaste laget möjligt. Det är lite tråkigt att Romain Alessandrini är skadad. Efter att ha skadat knäet står det klart att han inte spelar på ett tag. Chris Pontius och Sebastian Lletget är också tveksamma till den här matchen.

San José Earthquakes däremot har bara Anibal Godoy på sin skadelista och kan i övrigt formera sin starkaste elva. Enligt rapporter kommer han att vara borta under stora delar av sommaren.

Förra gången, bara för två veckor sedan, blev det alltså storstryk på bortaplan för LA Galaxy och därför räknar vi nu med att revanschlustan är stor. Men å andra sidan har det blivit tydligt att LA Galaxy har svårt för det här motståndet och att två veckor ska ha kunnat reparera det rakt upp och ner ser vi som lite otroligt.

Därför är värdet helt klart på gästerna inför den här matchen.

San José Earthquakes +0,5 spelas till 1,92 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  San José Earthquakes +0,5
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  05:00, lördag 13/7
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.