Speltips inför LA Galaxy – SJ Earthquakes 26/5: Tidigt California Clasico!

Spelbloggare Publicerat: 24 maj 2018

LA Galaxy utan Zlatan Ibrahimovic – hur blir det? Inte jättelyckat, tror vi, och höjer upp en skrällvarningssignal inför deras möte mot rivalerna San Jose Earthquakes på StubHub Center – California Clasico!

Kris. Fyra raka förluster. Det var verkligheten för Zlatan Ibrahimovic och hans LA Galaxy. Sedan blev supersvensken, vid 0-0 på tavlan, utvisad strax före halvtidspausen mot Montreal Impact och då bröts den där sviten. Norrmannen Ola Kamara smällde in matchens enda balja kvarten från slutet.

Nu får Galaxy ännu ett försök att spela hem tre färska pinnar utan Zlatan när jakten på en slutspelsbiljett fortsätter. Tätt är det fortfarande från död mark till playoffet i Western Conference. Öppna dörrar!

Tre platser och fyra pinnar under just LA Galaxy återfinns morgonens, svensk tid, motståndare i San Jose Earthquakes, som för övrigt har tre svensknamn i Magnus Eriksson, Joel Qviberg samt tränaren Mikael Stahre.

Succén har hittills uteblivit, när snittet är på under pinnen per match – 2-3-6 i resultatraden. Laget är långtifrån det mest stjärnspäckade, men kanske kan det finnas lite mer att hämta?

Plusspel på Earthquakes

Hypen runt LA Galaxy – är den lite av ett luftslott? Hur bra är de egentligen? Hur bra är Zlatan Ibrahimovic egentligen? Helt klart befogade frågor att ställa.

Inför matchen senast, som det för den delen imponerade stort att vinna trots en man mindre på planen, hade LA Galaxy förlorat fyra raka matcher och försvarsspelet har läckt som ett såll.

Nu saknar Galaxy alltså huvudpjäsen Zlatan, men även Bradford, Jamieson, Feltscher och eventuellt Giovani dos Santos.

Gästerna har i deras tur Quintana, Calvillo och Hyka skadade. Ingenting nytt på tapeten, att ta hänsyn till, där.

Känslan är att det finns mer att hämta ur SJ Earthquakes, vars offensiv inte minst är intressant på pappret. Man har också haft en del oflyt under spelåret och faktum är att endast en match förlorats med siffror större än uddamålet och då har det ändå blivit sex torskar.

Det handlar om ett rivalmöte, ett Galaxy utan Zlatan och ett kanske lite smått underskattat Earthquakes som haft det enkelt i dessa inbördes matcher de senaste åren.

Spelar Earthquakes +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – till oddset 1,75 hos Titanbet.

  Rygga spelet hos Titanbet – Få en unik bonus om 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: SJ Earthquakes +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 05:00, lördag 26/5
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.