Speltips inför LA Rams – Baltimore Ravens 26/11: Monday Night Football

Simon Pålsson Publicerat: 25 november 2019

Los Angeles Rams står inför en av säsongens tuffare uppgifter när formstarka Baltimore Ravens gästar i NFL.

Annons:

Natten till tisdag svensk tid är det åter dags för klassisk Monday Night Football där den amerikanska fotbollsligan NFL dukar upp en match i vanlig ordning. Den här gången är det mötet mellan Baltimore Ravens och Los Angeles Rams som väntar.

Här har vi å ena sidan ett bortalag som radat upp vinster på senare tid och som i ärlighetens namn mer och mer växer ut till en kandidat att gå hela vägen. Vi kan nog räkna med att Baltimore Ravens kommer att spela slutspelet och väl där kan allting hända.

Under hela säsongen har man bara två förluster, båda efter lite oturliga omständigheter, men på senare tid står man alltså på sex raka vinster och ett vansinnigt starkt offensivt spel. Man har gått över 30 poäng i fyra raka matcher nu och det här känns som ett lag som knappt går att stoppa för närvarande. På hela säsongen har man bara gått under 24,5 poäng två gånger.

LA Rams har det tuffare och blandar verkligen fina insatser med direkt svaga matcher. Här är det en mer defensiv fotboll som ofta leder till vinsterna. Om man ska ha en realistisk chans på slutspel behöver man troligen avsluta grundserien med idel vinster, eller åtminstone nära på.

Annons:

Inte det mest frekventa mötet

Av helt geografiska skäl är det här ett möte som vi inte får se särskilt ofta i NFL. Detta eftersom lagen alltså inte tillhör samma division eller konferens. Det här gör också att det är svårt att läsa in för mycket av de tidigare resultaten mellan lagen.

Visst, man spelade mot varandra för ett år sedan. Då vann Baltimore Ravens med stor marginal på hemmaplan, men å andra sidan var det här bara en försäsongsmatch. Det är ingenting vi drar för stora växlar av.

Det senaste mötet i tävlingssammanhang spelades 2015 och innan dess var det match år 2011. Det här gör såklart att vi inte lägger någon vidare vikt vid det här. Det här gör också att lagen tenderar att få lite svårare att sätta stopp för varandras offensiv då man helt enkelt inte har någon vana vid att mötas.

Det här är bara en av många anledningar till att vi tror på många poäng från bortalaget, vars offensiv form varit helt strålande under inledningen på säsongen. Senast gjorde man 41 poäng och i matchen innan dess snuddade man på 50 poäng borta mot Cincinnati Bengals. Det är ett minst sagt svårstoppat lag vi har att göra med för närvarande.

Baltimore Ravens över 24,5 poäng spelas till 1,87 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Baltimore Ravens över 24,5 poäng
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  02:15, tisdag 26/11
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

 

 

 

 
Annons:

Annons: