Speltips inför Las Palmas – Villarreal 11/3: Desperat poängjakt

Spelbloggare Publicerat: 11 mars 2018

Ett krisbetonat möte väntar i spanska Primera División – nedflyttningshotade Las Palmas mot ett Villarreal helt ur form. Lagens jakt på tre poäng kan mycket väl vara en nyckel som öppnar upp den här matchen.

Varenda match är en måstematch för Las Palmas. Pinnarna måste in. Vinsterna måste komma.

Nu inför matchen har Las Palmas fem raka matcher uppradade utan att ha vunnit, tre oavgjorda och två förluster, och de förmår inte att lyfta från bottenträsket. De står som tredjejumbo i tabellen, alltså på den sista nedflyttningsplatsen, och har med en match mindre spelad än Levante ovanför fyra poäng upp till dem.

Mer uppseendeväckande är det hur situationen är i Villarreal, som har tappat allt som kan liknas med momentum. Det är så pass illa att de halkat ner från Europaområdet – och så blir det förstås när det bara blivit en vinst på åtta matcher, varav sex av dessa i seriespelet.

Senast i raden föll Villarreal med 0-2 när de fick besök av Girona. Offensivt händer inte ett smack och det problemet har blivit alltmer tydligt de senaste veckorna. Vad sägs om två baljor på fem matcher?

Om man ska kunna förklara båda parters skadebekymmer. Flera pjäser out.

Mål åt båda håll

Ur form och desperata efter poängtillskott. Öppnar det inte upp för mål här? Det är vartåt vi lutar.

Det är klart att Villarreals offensiva form är ett orosmoment när vi lutar åt just det – målen – men mot ett klart sämre Las Palmas, i botten av tabellen och som släppt in 55 mål på 27 matcher, ska det mycket till för att inte hitta rätt vid åtminstone ett tillfälle.

Samtidigt svajar Villarreal rejält – en vinst på åtta matcher – och med försvarsklippan Mario Gaspar out, avstängd, lämnar det ett stort tomrum i backlinjen. Sällan positivt att behöva städa om på de defensiva positionerna.

Två lag utan självförtroende som jagar de tre poängen? Slutsatsen: mål åt båda håll!

Spelet plockas till 1,80 gånger degen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få €5 utan insättning!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (Unik bonus: €5 utan insättning + 1 000 kronor!)
Spelstopp: 18:30, söndag 11/3
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: