Speltips inför Las Palmas – Villarreal 17/3: Fel favorit

Spelbloggare Publicerat: 15 mars 2017

Har spelbolagen ställt ut fel favorit inför Las Palmas-Villarreal? Det menar i alla fall vi! Ett mycket spelvärt odds har luskats fram och det är värt 2,02 x polletterna.

Las Palmas är fast i ingenmansland; det ömsom hopplösa och ömsom bekväma mittenskiktet av tabellen. Troligtvis är klubben hyfsat tillfredsställda med att vara där de är, plats 12, då det är uppenbart att hacket upp till de klubbar som slåss om Europaplatserna är något för stort.

Det är dock så pass långt kvar av säsongen att någon direkt motivationsfaktor inte är att ta hänsyn till. När det återstår sisådär tre-fyra-fem matcher av serien, då kan man börja snacka om det.

Villarreal är femma i tabellen och hoppas i första hand hålla konkurrenterna nedanför på avstånd, men också peta ner Atlético Madrid från fjärdeplatsen, vilken leder till kval i kommande upplaga av Champions League. Glappet upp till dem? Fyra pinnar. Spännande, spännande…

Castellano, Macedo och Montoro saknas för Las Palmas. Gästande Villarreal har Asenjo och Cheryshev out. López står som osäker.

Rättvisande odds – runt 1,80

Oddssättarna presenterar Las Palmas som favoriter här, om än knappa – och det köper vi inte överhuvudtaget. Bortom allt förstånd.

Givetvis ska Villarreal ses med störst chans att vinna det här. De har på allvar visat framfötterna på sistone; vunnit fem av de sex senaste matcherna, sett oerhört stabila ut och den där förlusten – den kom med 2-3 mot Real Madrid.

Och nu när Villarreal fått blodsmak i munnen i jakten på en CL-plats blir de svårstoppade. Tro inte annat…

Las Palmas svajar desto mer. Formraden står i 1-1-5 och den där vinsten kom mot den hopplösa tabelljumbon Granada. Uppsving de senaste matcherna ska nämnas, men 3-4-förlusten borta över Espanyol senast var lite av en käftsmäll.

Med all respekt för Las Palmas, deras kvalitéer och hemmastyrka – men här ska Villarreal vara favoriter. Punkt.

Villarreal +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till 2,02 x insatsen hos 888sport. Rättvisande odds? 1,80?

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Villarreal +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 17/3
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: