Speltips inför Lazio – Inter 29/10: Trippla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 29 oktober 2018

Insatsen ska mer än tripplas inför Serie A-toppmötet mellan Lazio och Inter. Det är formstarkt mot formstarkt, men ena parten känns lite stabilare och ska ses med toppchans under kvällen.

Annons:

Nummer fyra mot nummer tre. Två storklubbar. Rivalitet. Känner ni vilken underbar match som väntar? 20:30 är tiden och Strive är platsen att se den.

God form är det också som de kommer till spel med. Lazio har vunnit tre raka matcher, senast med 3-1 när Olympique Marseille besöktes i Europa League. Slutspelet är mycket nära och det blir sannolikt att fortsätta strida vidare på bred front. Bra tajmat till en match som denna, att ha prickat storformen.

Inter kämpade på väl i förra veckans Champions League-batalj mot Barcelona på Camp Nou, men räckte inte helt till och förlorade till sist med 0-2. Det behöver man inte skämmas över – en slutspelsplats ser det trots allt ut att bli. Innan torsken hade de plockat hem sju matcher efter varandra, den senaste i derbyt mot AC Milan.

På kanske-listan att medverka hittas Inters Radja Nainggolan. Det mesta talar för att han inte kommer hinna bli redo för spel, rapporteras det om. Lazio har Riza Durmisi skadade samt Milan Badelj och Lucas Leiva tveksamma.

Värt skrällspel

Att besöka Stadio Olimpico är förstås inte enkelt. Oerhört tuff match för Inter – en av de svåraste i den italienska klubbfotbollens värld. Men, visst ska de ha mer än en hyfsad chans här?

Av dessa två betraktar vi Inter som den mer helgjutna parten. De är stabilare, har ett bättre material och svajar inte alls lika mycket som Lazio. Att då få över trippla insatsen för den raka tvåan ska ses som överbetalt. Ett klockrent spel.

Fakta som stärker vår tro på detta är dessutom att Inter det facto vunnit de två senaste identiska mötena med detta – 3-2 och 3-1.

Expekt betalar 3,02 x insatsen för tvåan och det tas.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Inter vinner, rak tvåa
Odds: 3,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:30, måndag 29/10
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.