Speltips inför Lazio – Juventus 3/3: Lyckan testas på 1X2-marknaden

Spelbloggare Publicerat: 2 mars 2018

Lazio på Stadio Olimpico, det är en urtuff match – men det är sällan vi får se sådana här siffror på Juventus, som nu. Vår slutsats blir att lämna förtroendet i ”Den gamla damens” händer och i vilken form ser ni nedan.

Gäller nu är bara att fortsätta spela in treorna för Juventus del, för att undvika riskera bli frånspurtade av Napoli i kampen om den så åtråvärda Scudetton.

Inför matchen har Juventus fyra pinnar färre inspelade än desamma, med matchen mindre spelad. Ett tapp kan då komma att bli helt förödande, särskilt som Napoli ser närmast omöjliga ut att rå på för närvarande.

En faktur som skulle kunna tala emot Juventus är att de har en Champions League-retur mot Tottenham Hotspur i mitten av nästa vecka – och där är de hårt pressade efter bara kryss samt två insläppta mål på hemmaplan, 2-2.

Avvägningen blir huruvida de kan komma att behöva vila spelare i den här matchen, vilket skulle kunna sätta dem i fara. Men inte riskerar de väl att tappa i det italienska toppracet?

Det är med extremt bitter eftersmak som Lazio kommer hit, efter att ha förlorat mot AC Milan i Coppa Italias semifinal. 0-0 från bortaplan följdes upp av 0-0 hemma, detsamma i förlängningen, och straffsparkar fick skilja dem åt.

Framöver har Lazio ”bara” två bollar i luften – när de, nu som trea, ska säkra deras plats i Serie A:s topp fyra samt fortsättningen i Europa League-slutspelet. Nästa motstånd heter Dynamo Kiev.

Nio raka Serie A-vinster

Att ställas mot Lazio på Stadio Olimpico, det är en av de tuffaste tänkbara matcherna i Serie A. Det ser med andra ord knappast ut att bli en ”walk in the park” för Juventus.

Men att erbjudas hela 2,20 gånger pengarna för en rak tvåa, det måste ses som i överkant. Juventus står trots allt oerhört starkt med nio raka serievinster uppradade, varav nollan hållits i åtta av dessa.

Lazio kommer från 120 krävande cupminuter i onsdags och det kan vara på tal om trötta ben, för att inte tala om huvuden. Formen är över det hela lite osäker. Tre matcher vann de i dominant stil dessförinnan, men det mot klart sämre motstånd, och det följde upp en klart värre period.

Här har hemmalaget därtill försvarsklippan Adam Marusic avstängd. Det får betraktas vara ett ganska tungt avbräck.

2,20 gånger pengarna får helt enkelt räcka för en investering i Juventus och den raka tvåan. Polletter – in!

  Rygga spelet hos Betser – Få €5 helt utan insättning + 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Juventus vinner, rak tvåa
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (UNIK: €5 utan insättning + 100% extra upp till 1 000 kronor!)
Spelstopp: 18:00, lördag 3/3
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: