Speltips inför Lazio – Marseille 8/11: Sista livlinan…

Spelbloggare Publicerat: 6 november 2018

Blir det klart eller skakar Olympique Marseille liv i Europa Leagues grupp H? Det lutar snarare åt det förstnämnda och lämnar det fulla förtroendet i händerna på Lazio – med mycket gott samvete…

Annons:

1. Eintracht Frankfurt, 3: 3-0-0, 9p, +6 mål
2. Lazio, 3: 2-0-1, 6p, +0 mål
3. Marseille, 3: 0-1-2, 1p, -3 mål
4. Apollon, 3: 0-1-2, 1p, -3 mål

Det är kniven mot strupen för Marseille. En fullpottare är det enda som skulle skaka liv i slutspelsdrömmen och den måste alltså lösas borta mot ett Lazio som de förlorade med 1-3 mot – på hemmaplan.

Matchen var speciell på flera sätt och vis. Marseille hade klart mycket mer av bollinnehavet, runt 65% av det, men visades extremt sårbara vid bolltapp och kom inte närmare än Dimitri Payets 1-2-reduceringsbalja i slutminuterna, strax innan spiken i kistan och 1-3 kom.

Lazios har fantastiska höjder i deras spel, men också rätt djupa dalar. Efter den så hårda 0-3-förlusten hemma i Serie A-toppmötet mot Inter, städades SPAL av med 4-1 och nu är fyra av de fem senaste matcherna vunna.

Lucas Leiva och Milan Badelj, båda skadade, saknas för Lazio och Marseille har enbart Rolando tveksam.

Lazio vinner – på nytt

Det är lätt hänt att bländas av Paris Saint-Germain och deras monsterprojekt, men över det hela saknar fransk fotboll mycket i jämförelse med de andra klassiska och större fotbollsländerna i Europa.

Detta understryks extra mycket av Marseille, som alltså bara plockat ynka pinnen på tre matcher i årets Europa League och denna kom via ett kryss mot cypriotiska Apollon.

Lazio imponerar desto mer och motstånd i klass med Marseille tas allt som oftast ner utan större bekymmer. Bortamötet vann de med 3-1 och nu är de stärkta av hemmaplansfördelen. Goda chanser att spela bort fransoserna från slutspelet.

Hit kommer Marseille dessutom med tre raka förluster, senast med 0-3 när Montpellier besöktes. Katastrofform.

Ettan hittas fortfarande till 1,73 x insatsen och det värderar vi vara kvällens bästa speltips.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Lazio vinner, rak etta
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: 18:55, torsdag 8/11
TV:  eurosporttva logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.