Speltips inför Lazio – Napoli 20/9: Sprudlande toppmatch

Spelbloggare Publicerat: 20 september 2017

Det är i makalös form som Lazio och Napoli kommer till spel med mot varandra i onsdagens match på Stadio Olimpico i Rom – och det borde öppna för en underhållande historia.

Fyra klubbar i Serie A har, fyra matcher in på spelåret, fortfarande kammat fullt och Napoli är inte bara en av dessa, utan har också bäst målskillnad. Spelschemat har dock inte varit det tuffaste och här väntar den första, stora värdemätaren.

Emellan dessa vinstmatcher har Napoli åkt på en oväntad torsk tillika moralsänkare när man föll med 1-2 borta mot Shakhtar Donetsk i Champions League-premiären. Detta innebär viss press inför kommande veckas batalj mot holländska Feyenoord.

Lazios enda tapp i årets seriespel kom i premiären. På något vänster lyckades laget inte få hål på nykomlingen SPAL och siffrorna summerades till slut 0-0 – men därefter har det bara blivit bättre. Fyra raka matcher är vunna, tre i serien och en i Europa League, och bland dessa hittas bland annat den brutala 4-1-segern över den väntade toppkonkurrenten, Milan.

Felipe Anderson, Wallace och Nani är frånvarande för Lazio medan Napolis tränare Maurizio Sarri har hela sin trupp till förfogande. Lyxproblem!

Fyra raka vardera med minst tre mål

Offensivt ser både Lazio och Napoli galet spetsiga ut – någonting vi tänker komma prägla den här matchen. Och det är just i offensiven som båda parter har deras främsta kvalitéer.

Lazio har kommit undan med blotta förskräckelsen i de två senaste matcherna; vunnit med 3-2 borta över både Genoa och Vitesse. Matcher där, precis som siffrorna avslöjar, det svajat fram och tillbaka. Med tanke på motstånden finns det stor anledning till oro för de defensiva färdigheterna.

Den som levererat allra bäst i Lazio är superanfallaren Ciro Immobile, som antecknats för sju mål på hans fyra senast spelade matcher. Två baljor blev det mot Genoa. Gubben i lådan även här?

6-0! Det krossade Napoli Benevento med i slutet av förra veckan. Starka besked. Men det är också ett helt annat typ av motstånd än Lazio och defensivt sattes man sällan på speciellt svåra prov. Värre var det innan, i 1-2-förlusten mot Shakhtar Donetsk. Stora brister som visades upp.

Båda parter har fyra raka matcher vardera innehållande minst tre baljor – en svit som förlängs här?

Över 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre mål – synas till 1,98x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 20/9
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: