Speltips inför Lazio – Torino 13/3: Underhållande måndagsmatch väntar

Spelbloggare Publicerat: 11 mars 2017

Måndagsmatchen från Serie A – mellan Lazio och Torino – har all potential att bli en fantastiskt underhållande historia. Räcker inte det? Öka spänningen med ett spel från matchen! Vi har nämligen hittat ett mycket fint sådant.

Lazio fortsätter prestera bra fotboll och leverera lika bra resultat och har inför den här matchen vunnit fyra matcher efter varandra och inte heller förlorat på sju raka, 6-1-0 i resultatraden. Två av matcherna i Coppa Italia, resterande fem i Serie A.

Detta innebär såklart att Lazio stärkt deras aktier i toppstriden. Fjärdeplatsen innehas just nu, men man är tätt följda; har Atalanta, Inter och Milan jagandes inom en radie på tre pinnar. Glappet uppåt till Napoli är på fyra pinnar. Viktigt att hålla standarden uppe nu.

Gästande Torino har blandat höga höjder med djupa dalar under säsongen och står precis i mitten av tabellen, på tiondeplats, och har bara enskilda platser uppåt eller neråt att spela för. De sämre perioderna har varit alltför långdragna för att man ska kunnat utmana där uppe i toppen på allvar.

Lucas Biglia kommer testas närmare avspark för Lazios del. Mycket talar för att han inte tar plats i startelvan till följd av sin skadekänning. Gästernas enda avbräck rapporteras vara på Joel Obi.

Bra betalt överspel

Finns det något mer underhållande lag än Torino att följa i Serie A just nu? Tveksamt på den. Det är alltid full rulle och målfesterna bara radas upp på löpande band. Huruvida det är speciellt effektivt ur poängsynpunkt är en annan sak.

Att Torino, också på pappret, är starkare i offensiven kontra defensiven är tveklöst. Nu har de släppt på gasen och antalet mål i deras senaste matcher är; 8, 5, 4, 4. Två vinster, ett kryss och en förlust. Bland andra Roma och Fiorentina har stått för motståndet.

Så, vad talar för att Torino skulle krypa ihop i positionerna här? Ingenting, förstås.

Lazio är också offensivt lagda och på hemmaplan vill de styra matcherna med järnhand. Dessvärre har de stora bekymmer med effektiviteten. Nu är dock formen bra och mot ett skört, men sylvasst, bortalag borde matchen öppnas upp rejält, särskilt som Lazio kommer jaga den där trean.

Oavsett om det är sådär med effektiviteten eller ej även denna afton, ska vi väl få se minst tre mål här?

Över 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre mål – spelas till 1,95 gånger pengerna hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 13/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: