Speltips inför Leeds – Wolverhampton 7/3: Skynda, fynda!

Spelbloggare Publicerat: 7 mars 2018

Ett odds som kommer droppa? Det är vi hyfsat säkra på! Därför uppmanar vi er att klippa till medan värdet fortfarande är existerande för vårt speltips inför Championshipmatchen mellan Leeds United och Wolverhampton.

Leeds United hade känn på spel i Premier League och var innan årsskiftet en av de större aspiranterna för att nå upp dit, men klubben har fällt krokben på sig själva och uppflyttningsdrömmen ser alltmer avlägsen ut efter en knapp vinst på de 11 senaste seriematcherna. Vad är det som hänt?

Förhoppningen var att trenden skulle vända efter 1-0-vinsten över Brenford för ett par matcher sedan, men tillbaka på förlustspåret hamnade Leeds senast – och det med en käftsmäll varianten hårdare: 0-3 i baken mot Middlesbrough.

Ännu är det inte kört, men det mesta pekar på att Leeds, som har svenskduon bestående av Pontus Jansson och Pawel Cibicki i truppen, kommer få stanna kvar i Championship minst ett år till.

Annorlunda är det för Wolverhampton, som i praktiken mer eller mindre säkrat deras plats upp i finrummet – och det är exakt vad ska krävas av detta ”Wolves”, vars spelarmaterial undertecknad menar är på en helt annan nivå i den här konkurrensen.

Utan att varningssignalerna behöver höjas upp alldeles för högt, har de däremot hamnat i en liten dipp just nu. 0-2-förlusten mot Fulham senast följde upp två raka kryss och således är tre vinstfria matcher uppradade.

Enda spelaren borta för ”Wolves” är Rúben Neves, avstängd, medan Leeds saknar Luke Ayling, Conor Shaughnessy, Tyler Roberts och potentiellt Kemer Roofe och Pablo Hernández.

LeoVegas sticker ut hakan

Av Bethard och Betser får vi 1,80 respektive 1,83x för att vi får se max fyra kort i matchen.
Av LeoVegas? 2,28!

Och de som vi anser vara helt fel ute är de sistnämnda. Spelet menar jag ha värde ner till runt dubbelt betalt, så marginalerna är tveklöst på våran sida här.

Matchen i sig är inte av något speciell karaktär, vilket är anledningen att vi höjer på ögonbrynen. Leeds matcher snittar exempelvis 4,1 ostskivor och ”Wolves” så lite som 3,6. Det är baserat på årets matcher i Championship.

Huvuddomaren Tim Robinson sticker inte heller ut vad gäller avblåsningar och kort. 11 av hans 14 senaste dömda matcher har klivit under den nämnda linan och hans 119 dömda matcher är snittet på ~3,5 kort.

Underspelet plockas innan förmodad justering av spelbolagen.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 4,5 kort
Odds: 2,28 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 + 200 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 7/3
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: