Speltips inför Leganés – Real Madrid 21/2: Uppvärmning inför Champions League

Spelbloggare Publicerat: 21 februari 2018

Underhållning, målpartaj – och ett dubblat kapital. Det är vad vi förväntar oss av kvällens Primera División-match mellan Leganés och Real Madrid. Är ni med oss?

Observera att avsparken tas redan 18:45 och matchen därmed väntas vara avslutad strax före kvällens Champions League-fajter tar fart. Viasat Sport eller Viaplay ses den bäst på.

Inte helt chockerande har Leganés tappat lite av deras framfart och nu radat upp tre förluster, varav ena i Copa del Rey, utan mål framåt och sist föll de stenhårt med 0-3 när Girona besöktes. Trots detta ser kontraktet inte ut att vara i fara överhuvudtaget, då de redan skapat ett bekvämt avstånd ner till bottentrion.

Om Real Madrid fortsätter det skaka! Det svajar bakåt, men framåt är klassen bibehållen. Veckan som varit kan de vara mer än tillfredsställda med – först värjdes Paris Saint-Germain undan med 3-1 i CL-slutspelet och senast kommer de från en 5-3-vinst borta över Real Betis trots uppförsbacke inför den andra halvleken.

Det finns relativt lite av nyhetsvärde att ta upp för truppsituationerna. Alexander Szymanowski räknar vi bort för Leganés och Darko Brasanac är tveksam. Gästerna har den frejdige ytterbacken Marcelo tillsammans med Toni Kroos samt Jesús Vallejo indisponibla.

”Hopplöst uselt försvarsspel”

Real Madrids försvarsspel är hopplöst uselt, framförallt om vi tittar till vilka namn som finns i truppen. Tack och lov, för deras del, räddas de ofta av ett desto mer kvalitativt anfallsspel. 5-3-vinsten borta över Real Betis senast är ett praktexempel.

Och med ett Real Madrid som bara kommer försöka trumma på här; trycka ner motståndarna – då kommer det öppnas upp ytor för Leganés att ställa om och i sin tur bryta deras måltorka.

Som situationen ser ut är det närmast enklare att måla mot Real, kontra valfritt mittenlag i La Liga. Att de nu är utan ytterbacken Marcelo stärker inte deras aktier heller, även om han i första hand är en offensiv ytterback. Sällan positivt att rotera i backlinjen.

Sju matcher på raken har det blivit mål åt båda håll för Real Madrid. Däribland hittas en cupmatch mot just Leganés, där det blev på tal om en storskräll och 2-1-seger för bortalaget på Santiago Bernabéu – något som betydde att de skickade ut storklubben.

Mål åt båda håll, det köper vi till 1,91 x insatsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få €5 gratis + 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (€5 helt utan motkrav + 1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 18:45, onsdag 21/2
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: