Speltips inför Leicester – Atlético Madrid 18/4: Gör det omöjliga – igen?

Spelbloggare Publicerat: 17 april 2017

Leicester har lärt oss att det omöjliga är möjligt vid upprepande tillfällen – och frågan är om de, mot alla odds, kan vända och vinna i Champions League-kvartsfinalen mot Atlético Madrid?

Förra året; tippade sist i Premier League – vann hela kalaset. Nu? Ett sämre spelår, men allt bättre har det sett ut sedan Claudio Ranieri lämnade och i Champions League har standarden hållits uppe från start. Gruppspelet vann de och i åttondelsfinalen vändes 1-2 till 3-2 mot klart favorittippade Sevilla.

Från match nummer ett, på Vicente Calderón, leder Atlético Madrid med uddamålet efter att Antoine Griezmann smällt in matchens första och sista mål från straffpunkten i den 28:e minuten. Allt som allt – en mycket fin försvarsinsats av Leicester. Vårt speltips, under 2,5 mål, prickade också till 2,08 x insatsen.

Atlético Madrid har tillhört den europeiska toppen under flera år i följd, men inte förmått att kunna utmana varken Real Madrid eller Barcelona i titeljakten, vilket är en oerhörd besvikelse. Åttondelsfinalen här i Champions League lyckades man vinna efter att ha plockat hem bortamötet mot Bayer Leverkusen med 4-2 och sedan mer eller mindre spelat av hemmaditot, 0-0 på resultattavlan.

Bud på skräll

För att återkoppla till ingressen; kan Leicester, mot alla odds, vända och vinna här? Undertecknad ser den chansen som i alla fall hyfsad och hittar således värde i skrällspelen, som har tryckts upp alldeles mycket.

Under Shakespeare har det sett bra ut för Leicester – och när de väl hittar den där gnistan, då kan de åstadkomma i princip vad som helst. Vändningen mot Sevilla här i CL-slutspelet var ett praktexempel.

På King Power Stadium har Leicester vunnit hela sex matcher efter varandra, bland annat mot Stoke, Liverpool och just Sevilla.

På flera sätt och vis är Atlético Madrid ett mardrömsmotstånd, med deras kvalitéer i allmänhet och omställningsskicklighet samt försvarsspel i synnerhet. Det är med bra form de kommer till spel, men vi har ändå fått syna visa ömma punkter hos laget under säsongen och i det omvända mötet hade man stora problem med Leicester.

Gillar skrällchansen här, och det starkt.

Den raka ettan synas med glädje till de 3,80 x insatsen som är uppdukade av Betsson. Den som vill höja nivån ännu ett snäll kan spela att Leicester ska avancera vidare till 6,50x, men vi håller oss alltså till det första.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel!

Speltips:

Speltips: Leicester vinner, rak etta
Odds: 3,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr riskfritt spel)
Spelstopp: 20:45, tisdag 18/4
TV:  viasatfotboll logo viasatultrahd logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: