Speltips inför Leicester – Chelsea 18/3: Utnyttjar spelbolagens tokmiss

Spelbloggare Publicerat: 16 mars 2018

Det skriker skräll om FA-cupkvartsfinalen mellan Leicester City och Chelsea! På King Power Stadium, med rådande förutsättningar, är det oförståeligt varför spelbolagen gör så stor skillnad på lagen.

Åtta ska bli till fyra i FA-cupen, när semifinalisterna ska koras. Det här, en av de vid första anblick mest spännande, blir den sista av matcherna, med start 17:30. Kanalen är Eurosport.

Titeln som står på spel i FA-cupen är den sista återstående som såväl Leicester som Chelsea har chans på. De senare nämnda åkte med buller och brak, trots mer än acceptabla insatser, ut ur Champions League-slutspelet mot Barcelona i veckan som varit. Katalanerna visades för starka på Camp Nou och tavlan pryddes av siffrorna 3-0, efter 1-1 i London.

Leicester är en bit bakom den absoluta PL-toppen ur kvalitetsaspekten, men visat upp att de är ett övre halvan-material och de slåss med näbbar och klor för att nå ut i Europa League. Trots en trea upp till Burnley värderar undertecknad dem som favoriter i den kampen, om sjundeplatsen.

Mindre positiv är jargongen runt Chelsea. De har fått ett respass ur CL-slutspelet och är i den stora riskzonen att missa en plats dit kommande år, när de är placerade på femteplatsen och har fyra pinnhål upp till topp fyra. Om tränaren Antonio Conte misslyckas med att ta dem dit, ryker han med största säkerhet. En cupsuccé skulle även det sitta bra på sin plats.

Mycket av intresse – vraka fritt!

Hur i hela friden kan Chelsea presenteras som såhär stora favoriter här? Vi kan inte alls förstå varför och det är bara att utnyttja de fantastiska siffrorna som erbjuds på spelen till Leicesters favör. Mycket av intresse: raka spel, handikapp och målspel. Vraka fritt!

Att förlora ett dubbelmöte mot Barcelona, det behöver man inte skämmas över – men att hämta andan så fort, fyra dagar sedan matchen på Camp Nou, kan vara problematiskt.

Formen är dessutom rentav urusel. Laget har inte lyckats nå upp i närheten av önskad standard under 2018 och bortaspelet är det stora bekymret. Vad sägs om fem raka förluster samt endast en vinst på de nio senaste?

Leicester har istället steppat upp sedan årsskiftet: hållit en jämn och bra standard. För strax över en vecka sedan krossades West Bromwich med 4-1 – på bortaplan. Facit över lite mer tid är en förlust på de sex senaste matcherna, mot Manchester City, samt två dito på de 13 senaste.

Vid flera tillfällen har Leicester visat att de håller måttet i matcher av denna typ och de kan mycket väl bli de som avancerar vidare till semifinalen.

Vi försäkrar oss lite och spelar Leicester +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen 1X – till 1,79 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Hämta din unika bonus via oss: 200% upp till 1 000 kr!

Speltips:

Speltips: Leicester +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,79 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: Sätt in 5oo och spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp: 17:30, lördag 18/3
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: