Speltips inför Leicester – Crystal Palace 23/2: Öppen match – stort spelvärde

Spelbloggare Publicerat: 22 februari 2019

Formen talar emot Leicester City inför lördagens batalj mot Crystal Palace, som ser desto bättre vässat ut. Här är det således på plats med ett skrällspel till dubbla insatsen.

Annons:

Det ser ut att bli ett klassiskt mellanår för Leicester. Ligacupen och FA-cupen har trillats ur och efter en radda sämre resultat i Premier League, tyder allt på att de är i det hopplösa mittenskiktet av tabellen för att stanna.

På sex matcher har det blott blivit ett kryss, vilket faktiskt kom borta mot titeljagande Liverpool, och resterande förlorats. Vältajmat med det här uppehållet om nästintill två veckor som varit. Batterierna laddade? Upp till bevis!

Daniel Amartey och Marc Albrighton, skadelistade, kommer inte komma till spel för Leicester. Nampalys Mendy har en kamp mot klockan för att hinna bli spelklar. Mycket talar för att han får stå åt sidan för annat namn.

Gästande Crystal Palace har för närvarande tagit ett litet avstamp från bottenstriden, men skulle lika snabbt kunna dras in i den på nytt om formen skulle dippa på nytt. Det borde emellertid undvikas, så pass namnstarkt spelarmaterial som klubben har.

Man hoppas nu kunna snickra vidare på den form som byggts upp; fem förlustfria matcher, där det också blivit klart med en kvartsfinalplats i FA-cupen efter vinster över Tottenham Hotspur samt Doncaster Rovers. En chans att sätta piff på ett annars på sin höjd mediokert år?

Två spelare, i Papa Souaré och Julian Speroni, rapporteras missa matchen för Palace med skador. Ska inte påverka nämnvärt.

Palace plusspelas

Såväl Leicester som Crystal Palace tenderar att vara ojämna, ömsom i matcherna och ömsom mellan matcherna. Känslan är att det här skulle kunna sluta lite hur som helst; med en hemmavinst, bortadito eller oavgjort.

Och då är det förstås på Crystal Palace, till rådande odds, som vi hittar spelvärdet i.

Gästerna är bra mycket formstarkare, är i en uppåttrend och har inte förlorat på fem matcher efter varandra. Leicester City blöder i sin tur svårt och efter sex raka utan att ha vunnit; fem förluster och endast ett kryss.

Skrällspelen är det som lockar och så i de flesta olika typer av former.

Vårt val av spel? Crystal Palace +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – till dubbla insatsen. Den vågade kan med gott samvete testa den raka tvåan till odds runt 3,50.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kr omsättningsfri bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Crystal Palace +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:30, lördag 23/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.