Speltips inför Leicester – Everton 6/10: Underhållning väntar

Spelbloggare Publicerat: 6 oktober 2018

Två lag med smak på mer. Leicester City och Everton ska mäta krafterna på King Power Stadium, varifrån Spelbloggare bjuder på ett speltips hämtat från målmarknaden.

Annons:

Det är ett hett möte som ska utspelas vid 16:00, mellan två klubbar vars ambitioner är att nå ut på den europeiska scenen. För den delen är det dock två sådana som stått för mycket blandad kompott under året.

Leicester kommer hit med en uppåtpekande formkurva, där de vunnit över Huddersfied Town samt Newcastle United i seriespelet och däremellan passerat Wolverhampton i Ligacupen, via straffsparkar. De har nu fått känn på svansen bakom den absoluta toppen och hoppas stärka deras aktier på den övre tabellhalvan.

Samma cupspel som Leicester avancerat vidare i, har Everton nu åkt ur – även det efter straffar, mot Southampton. Dessförinnan hade dock en sämre svit brutits, när Fulham krossades med 3-0 på Goodison Park i Liverpool. Gylfi Sigurdsson stod då för två baljor, men också en missad straff. Urstark andra halvlek av ”The Toffees”.

Det finns en liten risk att Jamie Vardy missar matchen för Leicester, men av rapporter att döma borde han bli hel och redo för 90 minuter. På skadelistan hittas annars Matty James samt Demarai Gray. Gästerna har trion bestående av André Gomes, Seamus Coleman och Yerry Mina osäkra samt James McCarthy och Beni Baningime out.

Lagens facit: 5/7 matcher över mållinan

Komna från serievinster känner Leicester och Everton med all säkerhet smak för mera inför matchen. Lagen vill båda stärka deras aktier i tabellen, ser chansen att kamma hem nya pinnar och kan tänkas kliva på framåt vid händelse av att det skulle stå lika på tavlan, exempelvis 1-1, en bit in i det hela.

Gemensamt har de också att deras offensiva kvalitéer överordnar de defensiva sådana – och att det varit väldigt tydligt under upptakten av serien.

För Everton har 5/7 matcher innehållit minst tre baljor och för Leicester är statistiken exakt densamma. Därför förvånas vi lite av att oddssättarna nästintill ser det som helt femtio-femtio över huruvida 2,5-målslinan ska passeras eller ej.

Full rulle? Absolut!

Bethard presenterar oddset 1,93 för överspelet och från det hittar vi värde runt 15 punkter nedåt. Givet spel, menar vi således.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 6/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.