Speltips inför Leicester – Southampton 19/4: Dagens bästa speltips

Spelbloggare Publicerat: 18 april 2018

Med kniven allt hårdare mot strupen är det som Southampton tar picket och packet till King Power Stadium, för att ställas mot Leicester City. Desperationen, i kombination med ett avslappnat värdskap, kan bädda för en målrik batalj.

Southampton hade tre färska pinnar som i en ask i deras senaste match, som spelades mot Chelsea; ledde med 2-0 fram till de avslutande 20 minuterna, men föll samman helt och hållet och förlorade till sist med 2-3. En käftsmäll deluxe, som innebär att kontraktet känns ännu mer avlägset.

Det innebar den fjärde raka Premier League-förlusten för klubben, som nu har fem pinnhål upp till säker mark med fem matcher kvar och vissa konkurrenter runtom med fyra. Med andra ord är detta – en ren och skär måstematch. Fullpottaren är allt som räknas.

Utöver detta är ”The Saints” faktiskt klara för semifinal i FA-cupen, var just Chelsea väntar i slutet av veckan. Mindre delikat situation, så påtaglig som pressen är i seriespelet. Gäller att värdera vad som på allvar av vikt – och då är det förstås kontraktet i finrummet.

Leicester har inte annat än enstaka positioner att spela för. Bättre placerade än på den åttondeplats som parkeras på för närvarande kan de, i praktiken, inte bli efter två raka förluster – mot Newcastle United samt Burnley, båda med 1-2. Bittert med tanke på hur det sett ut dessförinnan, med förhoppningen om Europaspel, såklart.

Minst tre mål

Hur tankarna går bland oddssättarna och marknaden när underspelet på 2,5-målslinan anses vara favorit kontra övern, det är svårt att sätta sig in i – och vi vill inte vara en sekund för sena att utnyttja detta.

Mer eller mindre allt talar nämligen för mål denna afton: från defensiv samt offensiv form till de rent sportsliga förutsättningarna.

Southampton, som besökare, kan inte annat än att ställa in siktet på de tre pinnarna och måste bli desperata nu. Har vi exempelvis 1-1 på tavlan framåt sluttampen av matchen, då är det bara full fart framåt som gäller.

Samtidigt kan Leicester spela relativt avslappnat, vilket också kan öppna upp dörrarna och låsa upp knutar – åt båda håll.

Defensivt har Southampton varit extremt sårbara på sistone: släppt in exakt tre mål i fyra raka matcher. Mot Chelsea senast blev det också två framåt, liksom mot Arsenal dessförinnan. Det alltså mot tuffare motstånd Leicester.

Även Leicester har uppträtt svajigt de senaste veckorna, med två stycken 1-2-förluster. Att värdera in här är också att deras fina förstakeeper, Kasper Schmeichel, ser ut att missa matchen, liksom Matty James. Även Vincent Iborra och Daniel Amartey är osäkra kort.

Och Southampton har i sin tur mittbacksklippan Jack Stephens avstängd samt Steven Davies på skadelistan.

1,97 x såsen för att vi får se minst tre mål i matchen, det smakar mumma! Givet investeringsobjekt.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 + 200 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, torsdag 19/4
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: