Speltips inför Leicester – Swansea 3/2: Gästerna kan hota

Simon Pålsson Publicerat: 2 februari 2018

Swansea City har bra slagläge inför lördagens bortamöte med Leicester City i Premier League. Här kan walesarna mycket väl streta sig till minst en poäng.

Det finns en tydlig favorit inför lördagens möte mellan Leicester och Swansea i Premier League. Spelbolagen ser hemmalaget sittandes i förarsätet inför matchen, men frågan är om inte det är en lite för slentrianmässig inställning?

Swansea har nämligen oerhört god form för tillfället, samtidigt som laget efter värvningen av André Ayew i januarifönstret faktiskt känns direkt heta. Här satsas det och då är Swansea plötsligt att räkna med. Ser vi till lagets två senaste matcher i Premier League är det inte heller vilka dussinprestationer som helst. Vinst mot Liverpool och vinst mot Arsenal. Då borde väl inte Leicester vara en omöjlig nöt att knäcka?

Märk väl att Swansea fortsatt återfinns på en minst sagt utsatt position i den oerhört jämna tabellen. Det är nu en poäng upp till säker mark, varpå laget gjorde en strålande resa under inledningen på 2018. Samtidigt är det inte mer än fem poäng upp till tiondeplatsen, så det finns alla möjligheter att klättra ordentligt.

Kaos i Leicester

Inför det här har det smugit sig in problem i Leicester, där harmonin nu känns som bortblåst. Manchester City visade stort intresse för mittfältsstjärnan Riyad Mahrez under januari månad, men trots ett bud på 65 miljoner pund ville Leicester inte släppa honom. Det har fått honom att träningsvägra och han väntas nu befinna sig utanför matchtruppen. Tungt värre.

Hur det här påverkar övriga spelargruppen är oklart, men självklart är det ingen fördel att bli av med sin bästa offensiva spelare. Inte minst en sådan här säsong när det sett lite mer krampaktigt ut framåt för Leicester. Ser vi till lagets senaste matcher finns det visserligen en rätt god trend på hemmaplan, men på det hela taget väger laget lite för lätt den här säsongen. Med Riyad Mahrez borta och harmonin rubbad känns det som perfekt slagläge för ett mycket formstarkt Swansea här.

Swansea +0,5 (asian handicap) spelas till 2,10 gånger insatsen hos Bethard. Det är samma spel som X2.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

 

Speltips:  Swansea +0,5 (asian handicap)
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 250 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 3/2

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: