Speltips inför Leicester – West Ham 27/10: 1X2-lyckan testas

Spelbloggare Publicerat: 27 oktober 2018

Leicester City mot West Ham United, som båda vill sätta stopp för deras förlustsviter, möter varandra på King Power Stadium i lördagens sena Premier League-batalj. Vi ställer oss frågan: vem vinner?

Annons:

Leicester – Everton: 1-2
Arsenal – Leicester: 3-1

Brighton – West Ham: 1-0
West Ham – Tottenham: 0-1

De två senaste matcherna för respektive part har med andra ord slutat upp i förluster och det är sviter som båda parter är starkt motiverade till att kunna sätta stopp för. Lite extra pressat är det hos West Ham, som fortfarande känner flåset från det absoluta bottenskrapet i serien.

Faktum är att de bara har två pinnar ner till tredjejumbon Fulham och en bättre situation hamnar man förstås inte i när årets facit är 2-1-6. Mer ska finnas att hämta ur spelarmaterialet, men den här typen av djupa dalar har det blivit som en vana att få se från klubben de senaste åren.

Leicester hoppas istället spela hem hela potten för att studsa tillbaka till den övre delen av serien och få lite känn på Europaplatserna. Kan dessa utmanas om? Helt osannolikt vore det inte. Ger dem hyfsade chanser. Gäller då är emellertid att inte hamna i värre förlustsviter.

Under veckan har Leicesters anfallsstjärna, Jamie Vardy, varit småskadad och inte kunnat träna som en följd på det. Mycket talar ändå för att han hinner bli redo för spel. Annars saknas avstängde Wes Morgan, skadade Matty James samt ännu ett frågetecken över Demarai Gray.

Bra betald etta

Rätt stora namn är det som kan behöva stå åt sidan för Leicester, men det kan inte ens jämföras med hur svårt skadeskjutet West Ham är. Räkna bort Jack Wilshere, Carlos Sánchez, Andriy Yarmolenko, Pedro Obiang, Andy Carroll, Manuel Lanzini samt Winston Reid.

Med en sådan skadelista blir det förstås ännu svårare att vända på skutan; hitta kraft för att kunna vinka adjö till bottenstriden. Och att ställas mot Leicester på King Power Stadium? Extremt svårt.

Ur insatsen i Leicesters bortaförlust mot Arsenal, som är löjligt formstarka och har vunnit 11 raka matcher, fanns mycket positivt att hämta. Den första halvleken var mäkta imponerande och det finns absolut ingenting att skämmas över från Emirates Stadium. Ett kliv framåt.

Normalt är Leicester att värdera som den bättre parten – och nu talar truppsituationerna ännu mer till deras fördel. I viss mån formen också, med tanke på matchen mot Arsenal, när West Ham också inte målat på två matcher.

Den raka ettan är ett klipp till 2,20 x insatsen – ett odds som presenteras av Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Leicester vinner, rak etta
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: 18:30, lördag 27/10
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.