Speltips inför Levante – Real Betis 26/2: Hörnorna ska dubbla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 26 februari 2018

Ett hörnspel testas i veckans första match i spanska Primera División – mellan Levante och Real Betis – och tanken är att det ska dubbla det investerade kapitalet.  Förutom det: oddsen, matchens förutsättningar och statistik inför den.

Det är inte det hetaste av utbud denna måndag, men vi tycker oss alltså ha identifierat spelvärde från Estadi Ciutat de Valéncia där ett desperat Levante och står för värdskapet. Kontraktet är i stor, stor fara.

Med matchen mindre spelad än de flesta konkurrenter runtom i tabellen, har Levante blott en plats liksom pinne ner till det röda tabellområdet. Glappet uppåt är betydande och det ser främst ut att handla om bottenkvartetten i kampen om det åtråvärda kontraktet. Nu hoppas Levante ta ett storkliv mot att lösa det.

Inför matchen har Levante hela 12 matcher uppradade utan att ha vunnit. Desperationen blir alltmer intensiv.

Real Betis är ett starkt utropstecken i Spanien. Med hela 14 matcher kvar att spela av La Liga har de så lite som sex pinnar färre inspelade än under hela fjolåret och man är inte helt borträknade i striden om Europaplatserna. Seger här och de får rejäl vittring…

Men om vi ska vara helt ärliga: inte ska väl Real Betis räcka ända in i kaklet? En mittenplats, absolut. Europa? Icke! De har visats vara fantastiska på deras höjder, men är alldeles för svajiga.

Gästerna saknar Antonio Sanabria, Zouhair Feddal samt Dani Giménez, alla skadade. Detta medan Levante har Iván López, Àlex Alegía och Raúl Fernández out.

Spelförande Betis – målsnålt?

Hörnorna är det fokus på – och tanken är att det kommer bli lite av den varan. Detta trots att vi inte utesluter en match med fart och fläkt, där båda parter ska kunna skapa sina chanser.

Varför detta?

Av den anledningen att vi tänker oss ett Real Betis som vill sätta ton i matchen, trots bortaplan. De är den bättre parten, har haft stor offensiv lycka på sistone och väntas ha en hel del possession.

Och fastän det blivit en hel del mål för Real Betis, har det blivit desto färre hörnor, vilket delvis kan förklaras i sättet de anfaller. Snittet på bortaplan: så få som 2,5 framåt per match! Bakåt – 7,4. Även hemma skapar de förhållandevis lite.

Men nu står alltså ett Levante, som kan tänkas krypa ner en del i positionerna, på andra sidan planhalvan. Mest kontringsfotboll från deras sida?

Summa summarum: ett spelförande Real Betis borde betyda – snålt med hörnor…

Vi rekommenderar att montera ner insatsen något, men under 9,5 hörnor i matchen känns som ett helt okej val av spel till dubbla insatsen.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 9,5 hörnor
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 21:00, måndag 26/2
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: