Speltips inför Levante – Real Madrid 3/2: Skynda, fynda – oddset kommer sjunka!

Spelbloggare Publicerat: 3 februari 2018

Skynda, fynda! Vi kan nästan garantera att oddset kommer monteras ner rejält på vårt speltips inför Levante – Real Madrid, med avspark 20:45. Det här klippet får inte missas.

När Real Madrid når deras höjder, då är de bland de bästa i världen. Men av den varan har det varit alldeles för lite under säsongen, varpå de bara är placerade på Primera Divisións fjärdeplats och är utskickade ur Copa del Rey på det.

För att sätta lite extrasiffror på vilken besvikelse huvudstadsklubben tillika serie- och Champions League-mästarna varit – de har 19 pinnar upp till serieledande Barcelona, dock med en match mindre spelad, och titeln kan således viftas undan som en ren och skär omöjlighet.

Men på tal om de där höjderna, så stod Real Madrid för årets kanske bästa insats för exakt en vecka sedan. Toppkonkurrenten Valencia snurrades upp och vinstsiffrorna skrevs 4-1 – på bortaplan!

Levante kämpar med näbbar och klor för deras liv nere i botten av tabellen, precis som väntat för nykomlingen. Med 19 pinnar på 21 matcher är de två ovanför bottentrion, som kommer slussas ner i seriesystemet.

Det är dock förhållandevis sällan som Levante är helt borta ur matcherna. De har exempelvis kryssat tio matcher och släppt in så lite som 30 mål, vilket är klart minst av de i det nedersta skiktet av tabellen.

Interwetten sticker ut hakan

Med respekt för Levante och att de är hyfsat svårspelade, men här får de bekymmer att hänga med i svängarna. Det är den bestämda känslan.

Laget möter Real Madrid vid helt fel tillfälle. ”Marängerna” lär ha blodsmak i munnen efter krossen av Valencia senast och cupförlusten mot Leganés innan behöver vi inte ta alldeles för hårt på då det roterades en del i startelvan. Dessförinnan förnedrades Deportivo La Coruna med 7-1!

Det skulle alltså inte förvåna det minsta om siffrorna sköt rakt upp i höjden denna lördagsafton. Klasskillnaden är betydande och nu verkar Real ha hittat stilen…

Utöver det dras Levante med flera stora avbräck. José Campaña och Chema Rodríguez är avstängda. Iván López, Àlez Alegría, Raúl Fernández får också stå åt sidan med skador medan Toño är ett osäkert kort.

Nästan alla spelbolag är positionerade under 1,60x för att Real Madrid ska vinna med minst två baljor – och då sticker Interwetten ut med makalösa 1,75 gånger pengarna för samma spel. Oddset väntas justeras ner till närmare avspark. Vi återupprepar därför: skynda, fynda!

  Rygga spelet hos Interwetten – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, lördag 3/2
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: