Speltips inför Lille – Sochaux 7/1: Målspel i cupen

Spelbloggare Publicerat: 6 januari 2019

Franska cupen står på schemat och kvällens enda match spelas mellan Lille och Sochaux, den sista av matcherna i 32-delsfinalrundan. Inför matchen tittar vi närmare på målen…

Annons:

Uppehållet är över i Frankrike och det har rivstartats med cupfotboll. Nu är det Lilles och Sochauxs tur att komma tillbaka i vardagslunken.

Mötet kliver Lille in som storfavoriter i och det är med all rätt. Det skiljer inte bara en division mellan klubbarna, väl i respektive är det också toppen samt botten. Lille är tvåa bakom tokdominanta Paris Saint-Germain i Ligue 1 och Sochaux strax ovanför de negativa kvalplatserna i Ligue 2.

Och oddsen för parterna att avancera vidare? De står i 1,18-5,50. Vad som däremot ska anmärkas är att om skrällarna ska komma, är det ofta i de inhemska cuperna – ofta beroende på motivationsfaktorn. Hur matcherna tas an. Hur stor rotationen blir.

Lille avslutade faktiskt med en 1-2-förlust mot Toulouse på hemmaplan, men det är för över två veckor sedan och nu har de haft tiden på sig att samla krafterna och ladda batterierna.

BLGM-spel

Det är alltså fokus på målen inför matchen. Får vi se sådana åt båda håll? Det är tanken och spelalternativet är lockande till rådande odds.

För matchen behöver det per automatik inte innebära att skrällbudet är överdrivet stort, men Lille har haft bekymmer med defensiven. Mål är faktiskt insläppta i sju av de nio senaste matcherna och då ska det understrykas att Lille är en tabelltvåa. Ofta öppna och underhållande matcher på sistone.

Sedan kommer det förstås roteras en del hos värdskapet. Kampen om Champions League-biljetterna prioriteras förstås.

Fastän Sochaux sitter smått illa till i andradivisionen, visades prov på styrka före uppehållet; tre av de fyra senaste matcherna är vunna. Det stärker dem inför matchen.

BLGM-spelet betalar något höga 2,50 gånger pengarna hos Bwin och det spelas.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Öppna ditt konto här!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: 20:55, måndag 7/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.