Speltips inför Liverpool – Leicester 30/1: Dagens absolut bästa speltips!

Spelbloggare Publicerat: 30 januari 2019

Det är överraskande fina siffror som ställs ut på ett visst målspel, ett skrällbetonat sådant, inför onsdagens TV-sända höjdarmöte mellan serieledande Liverpool och Leicester City.

Annons:

21:00 är tiden och Viasat Premium eller Viaplay är platsen. Kvällens enda TV-sända Premier League-fajt – en sådan som vi på Spelbloggare har stora förhoppningar inför, med en kombination av underhållning och spänning?

Liverpool stormar mot en historisk PL-titel, vad som skulle bli den första sedan spelåret 1989/90, men känner fortfarande flåset av mästarna Manchester City. De jagar inför den 24:e omgången fyra poäng hack i häl. Stenhård kamp dem emellan – två klubbar som varit helt dominanta under året.

Onekligen är det emellertid så att Liverpool varit i bättre form än de är nu. Efter de dubbla förlusterna, ena i serien och den andra i FA-cupen, mot nämnda Manchester City respektive Wolverhampton må de ha vunnit två matcher efter varandra – men helt utan att imponera; knappa uddsmålstreor mot Brighton & Hove Albion samt Crystal Palace.

Nu höjs nivån på motståndet ytterligare ett snäpp, även om Leicester har fallit in i en tydlig svacka. De har förlorat tre raka matcher, samtliga med uddamålen, utan att ha mött toppmotstånd och en betydligt bättre prestation kommer krävas för att ens kunna sätta Liverpool under press.

Superodds för BLGM-spelet

Är det inte lite av ett drömodds som presenteras här? Dagens bästa speltips är det hur som helst, utan minsta tvekan.

Liverpool läckte som ett såll senast mot Crystal Palace, med tre insläppta, och har släppt in mål i fyra av de fem senaste matcherna. Mot ett Leicester med så pass potent offensiv, flera fina spelare och ett spelarmaterial som passar väl för omställningsfotboll, borde målen åt båda håll vara nära till hands.

För ja, att Liverpool ska lämna matchen mållösa ser vi som närmast helt osannolikt. På hemmaplan har det bara hänt på ett enda tillfälle under spelåret, i 0-0-mötet mot Manchester City.

Anmärk också att Leicester, trots de tre senaste förlusterna, målat i fyra matcher efter varandra.

Och Leicesters aktier, särskilt för mål framåt, stärks ännu mer då Liverpool har Jordan Henderson avstängd och ett frågetecken över mittbacksklippan Virgil van Dijk, som varit förkyld i veckan.

Makalösa 2,20 gånger pengarna ställs ut för BLGM-spelet – och det värderar vi vara runt 20-25 punkter i överkant.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair Sportsbook
Spelstopp: 21:00, onsdag 30/1
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.