Speltips inför Liverpool – Maribor 1/11: Uppgiften – att hålla siffrorna nere

Spelbloggare Publicerat: 1 november 2017

En brutal knockout senast. Kan Maribor stå för en bättre prestation när de istället besöker Liverpool på Anfield? Det är åtminstone vad vi lutar åt, att slovenerna kan hålla emot hyfsat.

Maribor – Liverpool: 0-7

En drömkväll för Liverpool, men framförallt en mardrömsdito för Maribor. Att de skulle få det svårt att undvika förlora var som skrivet i sten, tveklöst, men att förlora med de siffrorna är inte acceptabelt – oavsett motstånd. Och nu finns det bra tuffare motstånd än just Liverpool på den här scenen, för den delen.

Den här proppen ur-matchen följdes dock upp på ett mindre smickrande sätt för Liverpool, som föll med 1-4 borta mot Tottenham i Premier League. I flera aktioner och sekvenser fick vi se de stora bristerna som finns i försvarsspelet. En bättre prestation stod ”Pool” för nu senast – 3-0 hemma över Huddersfield.

Hur som helst, här i gruppspelet är det tätt om de två slutspelsbiljetterna. Liverpool är etta med fem pinnar, på bättre målskillnad än Spartak Moskva och en pinne före Sevilla.

Maribor är sist, men har faktiskt lyckats spela in en pinne och den kom i hemmamatchen tillika premiären mot Spartak Moskva. Den inhemska serien har dominerats under flera års tid, men nu är de hårt pressade i titeljakten. Öppet race.

SUPERODDS: Betfair ger nya kunder hela 4,0 istället för 1,02 gånger pengarna att Liverpool vinner. Klicka här för att läsa mer!

Stretar emot bättre nu

Kan Maribor stå upp bättre än i hemmamatchen? Det är vad vi lutar åt. Har svårt att se siffrorna skjuta upp i liknande nivåer, även om Liverpool med största säkerhet kommer vinna matchen.

Förhoppningen är att Maribor lärt sig en läxa – och i ärlighetens namn ska de inte vara alls så usla som de var i hemmamötet. En plump i protokollet? Exempelvis förlorade de ”bara” med 0-3 mot Sevilla på bortaplan. Lite mer den typen av siffror som ska väntas i matcher som dessa.

Liverpool kan också tänkas städa om en del i startelvan, till följd av mindre skadeproblem. Sadio Mané är fortfarande helt out medan offensiva kort som Philippe Coutinho och Roberto Firmino dras med småskador. Svårt att se dem riskeras här. Andra eventuella avbräck är på Joseph Gomez och Dejan Lovren.

3-0?

Under 4,5 mål testas till 1,80 x insatsen hos Bwin.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel!

Speltips:

Speltips: Under 4,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kronor riskfritt spel)
Spelstopp: 20:45, onsdag 1/11
TV:  viasatfotboll logo viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: