Speltips inför Liverpool – Napoli 11/12: En klassiker att vänta?

Spelbloggare Publicerat: 10 december 2018

Liverpool eller Napoli – vem, eller båda, får äran att spela Champions League-slutspel? Matchens bästa speltips dem emellan presenteras av Spelbloggare, tillsammans med oddsen och startelvorna.

Annons:

1. Napoli, 5: 2-3-0, 9p, +3 mål
2. PSG, 5: 2-2-1, 8p, +5 mål
3. Liverpool, 5: 2-0-3, 6p, +1 mål
4. Röda Stjärnan, 5: 1-1-3, -9 mål

Grupp C är ett getingbo inför den sista omgången och den största pressen är just på Liverpool, som i och med 0-1-förlusten i det omvända mötet med detta samt den sämre målskillnaden, måste vinna med minst två baljors marginal såvida PSG, som de väntas, vinner borta över Röda Stjärnan om det ska bli på tal om slutspelsfotboll.

Det som satt Liverpool i den här situationen är kortfattat – bortaspelet. Utanför Anfield har alla tre matcher förlorats, även mot Röda Stjärnan, medan de två hemmamatcherna vunnits.

Men det är klart att Liverpool har kapaciteten att vinna med större siffror, till och med mot ett motstånd som Napoli. Faktum är att de toppar Premier League strax före mästarna Manchester City efter att ha vunnit 13, kryssat tre och förlorat noll matcher. Visar på den styrka som finns, också hur pass mycket mindre djupa dalarna blivit.

Napoli är tvåa, bakom fortsatt helt dominanta Juventus, i Serie A och har det facto inte förlorat en enda av årets CL-matcher och här står de redan med ena foten i slutspelet. Matchen ska helt enkelt undvikas att förloras med större siffror än uddamålet.

Proppen ur!

Luktar det inte lite som att en klassiker väntar på Anfield? Alla förutsättningar finns när en slutspelsplats är i potten och det är två offensiva kraftpaket som möter varandra. Proppen ur?

Helt otänkbart är det inte att matchen skulle kunna inledas lite avvaktande, med rädslan att åka på en käftsmäll – men sinom tid måste Liverpool framåt och ett mål åt det ena eller andra hållet skulle kunna innebära att det helt exploderar. Lek med tanken att Napoli spräcker nollan, och då måste Liverpool få in minst tre baljor för att avancera vidare.

Även om Liverpool under året förstärkt deras försvarsspel rejält, är de i första hand ett offensivt kraftpaket – precis som Napoli. Gästerna från Italien har också visat att de kan kliva på och utnyttja omställningarna i möten likt detta, såsom i 2-2-krysset när PSG besöktes.

Här klickas överspelet på 3,5-målslinan in till oddset 2,35 hos Unibet med en liten slant.

För övrigt saknar Liverpool Alex Oxlade-Chamberlain samt Joseph Gomez inför matchen medan Napoli har Vlad Chiriches och Simone Verdi indisponibla. Ingenting som i stort förändrar förutsättningarna.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 2,35 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, tisdag 11/12
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.