Speltips inför Liverpool – Porto 6/3: Spel från första halvleken

Spelbloggare Publicerat: 5 mars 2018

Dubbelmötet är redan avgjort inför returen mellan Liverpool och Porto i Champions League-slutspelet. Underhållande bör det, trots allt, kunna bli och ett specialspel från de inledande 45 minuterna landar vår slutsats i.

UNIK ODDSBOOST: Få 10,00 på Liverpool att vinna matchen! Klicka här för att läsa mer om och hämta erbjudandet. 

Porto – Liverpool: 0-5! Noll mål – mot fem!

Att Liverpool skulle vara favoriter i dubbelmötet som helhet och även bortaditot specifikt var tveklöst, men att det skulle bli en sådan ”walk in the park”? Det var desto mer överraskande!

Högstanivån, precis som visades i Portugal, är fantastisk i Liverpool och när de är som bäst, då kan de städa av precis vilket lag som helst. Dessvärre är dalarna desto djupare och mycket av det kan förklaras i obalansen i det offensiva kontra defensiva. Vidare här är de dock, Liverpool. Matchen ska städas av och Porto försöka rädda deras anseende – så gott som möjligt. Givetvis svårt när man har 0-5 i baken, dessutom från hemmaplan.

Och formen har varit fortsatt fin för Liverpool, som därefter vunnit två raka – med 2-0 över Newcastle United samt 4-1 över West Ham United.

Porto har studsat tillbaka med klara besked. Fyra raka vinster kan de stoltsera med och man hittas på förstaplatsen i tabellen, med fem klara pinnar ner till närmsta konkurrent. Under fredagen besegrades toppkonkurrenten Sporting CP med två mål mot ett.

Det är med flera stora avbräck som Porto kommer hit, till Anfield – på Alex Telles, Vincent Aboubakar, Danilo Pereira samt eventuellt Tiquinho Soares. För kvällens värdskap är Nathaniel Clyne, Georginio Wijnaldum och Danny Ings alla osäkra. Riskeras inte?

Minst två mål innan halvtid

När Liverpool spelar finns det sällan annat på kartan än – mål, mål och åter mål!

Men vi känner viss oro för att matchen närmare slutet kan tappa i intensitet, att det mest blir på tal om att spela av den. Byten på framstående pjäser, särskilt offensiva, är också tänkbart. Varför? Av den enkla anledningen att det redan är avgjort.

Starka startelvor ser det dock ut att bli på tal om, om än med tänkbar rotation på vissa positioner, baserat på rapporterna. Gäller trots allt att visa framfötterna ute i Europa.

Porto vill förstås rädda deras anseende och undvika att bli totalt överkörda på nytt, men när Liverpool spelar på Anfield är det närmast oundvikligen att tempot höjs till följd av de ytor som uppstår av deras offensiva och frejdiga spelfilosofi.

Fart och fläkt – från start. Det är vad vi tänker inför matchen och därför ser målöverspelen från den första halvleken, samt liknande spelobjekt, intressanta ut.

Betser dukar ut 2,50 gånger pengarna för över 1,5 mål före halvtidspausen och det är värt att testa med en liten summa.

  Rygga spelet hos Betser – Få €5 utan insättning + 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 1,5 mål (första halvlek)
Odds: 2,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (Unik bonus: €5 utan insättning + 1 000 kronor)
Spelstopp: 20:45, tisdag 6/3
TV:  tvsex logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: