Speltips inför Liverpool – Roma 24/4: Storskrällarna gör upp om en finalplats

Spelbloggare Publicerat: 22 april 2018

Semifinalrundan i Champions League inleder Liverpool och AS Roma på Anfield. Matchen specifikt, men också hela dubbelmötet, har potential att totalt explodera till någonting alldeles extra. Vårt speltips inför matchen tas del av här, tillsammans med alla förutsättningar och odds.

GALNA ODDSBOOSTEN! Få 8,00 på Liverpool att vinna matchen.

De stora skrällarna från kvartsfinalerna är det som ska mäta krafterna med varandra, över 180 minuter, varav de inledande 90 ska utspelas på Anfield. Tonen ska sättas – och vilket lag är det som drar fördel inför returen?

Liverpool stod för två i stort prickfria insatser mot Manchester City, som är klara Premier League-vinnare i helt dominant stil, i kvarten. Hemmamötet vann de med 3-0, för att sedermera vinna och sätta spiken i kistan via en 2-1-vinst borta.

Höjderna är Liverpools signum. En bra dag på jobbet kan de bevisligen köra över vilket världsmotstånd som helst. Färre av dalarna, som varit så djupa, har det också blivit sedan årsskiftet – mycket tack vare Virgil van Dijks inträde i klubben, som den mittbacksklippa han är. Städat upp rejält.

Det absolut största utropstecknet i kvartsfinalerna var dock – just Roma. De var helt uträknade av exakt alla inför returen mot Barcelona, efter att ha fallit hård med 1-4 på Camp Nou. Men som de kom tillbaka, i en av turneringens största skalper i historien! Katalanerna rullades upp på läktaren i returen och vinstsiffrorna 3-0 betydde att italienarna avancerade vidare på flest bortamål.

Gästerna från den italienska huvudstaden kommer till spel med Rick Karsdorp samt Gregoire Defrel indisponibla. Liverpool får i sin tur tillbaka Jordan Henderson redo för spel, medan Adam Lallana, Joel Matip, Emre Can samt eventuellt Nathaniel Clyne missar matchen.

”Här blir det att åka av!”

På spelfronten, då – vad är det som lockar? Kort och enkelt: målen! Här kan det bli en fotbollsfest utan dess like, med öppna dörrar åt båda håll; fart, fläkt och en herrans massa mål!

Gemensamt för båda parter är att deras offensiver överordnar de defensiva kvalitéerna med hästlängder, även om de båda justerat de senare nämnda till det bättre, inte minst Liverpool.

Av Liverpool kan vi räkna med att de vill sätta tonen redan från startsignalen, inte olikt i hemmamötet mot Manchester City, som de vann med 3-0 – en match där alla tre målen kom redan under matchens inledande halvtimme.

Samtidigt har Roma kapaciteten att såra Liverpool djupt i omställningsspelet och även vid fasta situationer, vilket kan bli en nyckel för italienarna i jakten på en finalplats i världens mest ärofyllda turnering.

Summa summarum: här blir det att åka av…

Över 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre mål – måste testas till 1,87 gånger fläsket hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik välkomstbonus om 200% extra på första insättningen!

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Sätt in 500 och spela för 1 500 kronor – Unik bonus via oss!)
Spelstopp: 20:45, tisdag 24/4
TV:  tvsex logo viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: