Speltips inför Liverpool – Watford 27/2: Spelbolagen fel ute

Spelbloggare Publicerat: 27 februari 2019

Med hänsyn till vartåt formkurvorna är det brutalt missvisande stora skiljelinjer som dras mellan Liverpool och Watford inför deras kommande match emot varandra på Anfield. Förutom oddsen, startelvorna och allt inför matchen – presenteras även ett lockande speltips.

Annons:

Kvar som serieledare, men inte i närheten av lika komfortabelt som förut och om platsen ska bibehållas krävs det att treorna börjar ticka in alltmer frekvent framöver. Håller Liverpool, som suktar så mycket efter en stor titel, på att få kalla fötter?

Senast ställdes de inför ett tufft bortamöte mot Manchester United och det slutade mållöst, 0-0 och således med delat pott. Dessförinnan slutade det precis likadant i det inledande mötet av två mot Bayern München, på hemmaplan, i Champions League-slutspelet. Fyra av de fem senaste matcherna är det facto kryssade.

Ännu en tuff nöt att knäcka väntar härnäst, ett ytterst formstarkt Watford i stark trend. Sist, när Cardiff City besöktes, summerades det hela i en förkrossande 5-1-skalp och av de 11 senaste matcherna har bara en förlorats – borta mot Tottenham, med uddamålet. Spelet snurrar på imponerande och bollarna studsar rätt, som oftast när man har medvind.

Dessa resultat har förstås också inneburit ett klart lyft i tabellen. Nu hittas de på den åtråvärda platsen precis bakom dominanta topp sex och Europaspel kan vara nära, fastän konkurrensen fortsatt är stenhård.

José Holebas är alltjämt avstängd för Watford medan Kiko Femenía är ett osäkert kort inför vad som komma skall.

Watford med skrällpotential

Serieledare, blott en förlust på 27 matcher och stärkta av hemmaplansfördelen. Liverpool ska, såklart, betraktas som solklara favoriter – men här har detta kommit att överdrivas enormt.

Formkurvan är nedåtspirande och ett stort orosmoln är att Liverpool nu inte målat på två matcher efter varandra. De offensiva aktierna stärks heller inte av att Roberto Firmino nu åkt på en skada och kommer missa matchen tillsammans med Joe Gomez, Alex Oxlade-Chamberlain och eventuellt Dejan Lovren.

I samma veva står Watford urstarkt; en förlust på 11 matcher, med uddamålet mot toppmotstånd, samt två på 15 stycken. Den andra var närmast identisk med den första, 1-2 mot Chelsea.

Det här borde bli en bra mycket tajtare historia än vad spelbolagen, dess oddssättare och marknaden misstänker det bli och det finns ett flertal olika skrällspel som får det att klia rejält i fingrarna.

Spelet inför matchen blir Watford +2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med exakt två mål – till det fantastiskt fina oddset 1,65. Interwetten är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Watford +2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 21:00, onsdag 27/2
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.