Speltips inför Lokomotiv Moskva – Atlético Madrid 15/3: Unibet sticker ut hakan

Spelbloggare Publicerat: 15 mars 2018

Redan 17:00 är det avspark i kvällens första Europa League-match. Från den ryska huvudstaden och RZD Arena ska de 90 återstående minuterna mer eller mindre bara spelas av mellan Lokomotiv Moskva samt Atlético Madrid – och det öppnar för ett spel till trippla insatsen.

Det finns en radda av tokintressanta returer i Europa Leagues åttondelsfinaler –  och det här är inte en av dem. Atlético Madrid läxade upp Lokomotiv Moskva i det första mötet, alltså på Wanda Metropolitano, och segrade till sist med siffrorna tre mål mot noll.

Spiken i kistan, för matchen enskilt och dubbelmötet i dess helhet, prickade Koke in i den 90:e minuten. Nu blir det mer eller mindre bara att spela av matchen. Lokomotiv Moskva vill säkerligen bjuda deras supportrar på en fin avslutning av den här Europasejouren.

Anledningar att spara på krafterna finns inte heller för Lokomotiv, som har ett uppehåll om två veckor till följd av landslagsfotboll efteråt. Därefter fortsätter titeljakten i ryska Premier League, där man hittas på toppen av kullen med hela åtta pinnar ner till tvåan samt trean i tabellen. Klubben har inte blivit mästare i Ryssland sedan 2004. Mycket i potten härmed.

Vladislav Ignatjev, Jefferson Farfán och Ari är alla osäkra kort för hemmalaget. Klara besked över deras status kommer närmare inpå avspark.

Atlético Madrid fortsätter stå starkt! De har vunnit tio av de 11 senaste matcherna, merparten med stora siffror, men den övriga matchen känns fortfarande – seriefinalen mot Barcelona i upptakten av månaden. På Camp Nou skrevs förlustsiffrorna 0-1 och det betydde med all säkerhet att titeln är utom räckhåll i Primera División.

Skynda, fynda!

Att trippla det investerade kapitalet är vad vi tänkt oss. Men hur då?

Detta via ett utstick som Unibet står för på målmarknaden och mer bestämt 1,5-målslinan. Underspelet är det som får det att klia i fingrarna på oss…

Givetvis vill Lokomotiv Moskva avsluta med stil, men det kommer inte betyda att det blir på tal om att kliva på blint framåt. Att göra det mot ett så pass försvars- och omställningsskickligt Atlético Madrid vore rentav förödande.

Lite mer tillknäppt att vänta, sålunda?

Atlético Madrid väntas rotera på vissa positioner, lufta fräscha ben och huvuden, och har även Stefan Savic som ett osäkert kort – men på de defensiva positionerna lär man stå hyfsat intakta och bredden finns även där.

Känslan är att den här matchen i stora drag kommer påminna om Atlético Madrids returmöte mot Köpenhamn i den föregående slutspelsrundan, där de inför den ledde med 4-1 och därefter vann med 1-0 i en tillknäppt och stundtals tempofattig historia.

Unibet sticker, som nämnt, ut med deras odds på 1,5-målslinan och underspelet klipper vi till på för 3,05 gånger pengarna. Vi rekommenderar att kliva in i tid och således inte riskera att stå vid sidan om när spelvärdet eventuellt kan vara väck.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 1,5 mål
Odds: 3,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (200% extra upp till 1 000 kronor i bonus!)
Spelstopp: 17:00, torsdag 15/3
TV:  eurosporttva logo
Stream:  eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: