Speltips inför Ludogorets – Milan 15/2: Val av sida

Spelbloggare Publicerat: 15 februari 2018

Bulgariskt möter italienskt i Europa League – Ludogorets mot AC Milan, där de sistnämnda på sistone visat styrka i spelet liksom resultaten. Därmed ser vi också dem med klar fördel inför sextondelsfinalen.

Vi skiftar blad från Champions, till Europa League. Vill man höja spänningen och följa utvecklingen för spelet live, då visas matchen på Eurosport 2 med start 19:00.

Hemma i Bulgarien är Ludogorets en storpjäs. Sex serietitlar på raken har det blivit och en ny ser mer än sannolik ut, men hur står de sig ute i Europa? Gruppspelet var en nagelbitare in i det sista, där man landade precis bakom Sporting Braga samt före Istanbul Basaksehir och även Hoffenheim.

Nu väntar alltså AC Milan härnäst – en klassisk klubb som dragits med rejäla problem de senaste åren. Inför säsongen hittade nya ägare in, enorma summor spenderades och spelare hämtades in från höger och vänster. Ut med gammalt, in med nytt! Utfallet? Inte riktigt vad som var planerat…

Bättre har det emellertid sett ut sedan runt årsskiftet; åtta förlustfria matcher, varav två i Coppa Italia, och nu med känn på topp sex och Europaplatserna i Serie A. Champions League, däremot, är rentav en omöjlighet – om en sådan plats inte plockas via en titel här, i EL.

Fördel Milan

Redan inför säsongen hade Milan slagit fast att Europa League är av stor betydelse; att detta är ett sätt att stärka deras aktier på Europascenen. Med andra ord: en stark startelva kommer presenteras. Och om det blir på tal om rotation på en eller ett par positioner, finns både bredden och spetsen i truppen.

Mycket av den nyvunna formen kan förklaras i något så enkelt som inställningen bland spelarna. Det ska Gennaro Gattuso, tränare sedan november, ha en stor eloge för. Milan kommer allt närmare den nivå de borde vara på med det här spelarmaterialet.

Ludogorets visade upp en hel del positivt i gruppspelet, men saknar i ärlighetens namn klassen och finessen för att utmana framåt i ett EL-slutspel.

Undertecknad värderar dem som flera klasser sämre än Milan, som nu också hittat formen, och enklare blir det inte att ställa till med en skräll när spelare som Claudio Keseru, Natanael Pimienta, avstängda, samt Vladislav Stoyanov, skadad, är out.

Borta för Milan är Manuel Locatelli – det enda avbräcket…

Med hemma-/bortaplansfaktorn vill vi dock försäkra oss att inte bli av med hela insatsen om matchen skulle sluta med ett oavgjort utfall.

Milan spelas därför således -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid kryss – till 1,82x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Milan -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 19:00, torsdag 15/2
TV:  eurosporttva logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: