Speltips inför Lugo – Alcorcón 17/10: Fel favorit i spanska cupen

Spelbloggare Publicerat: 17 oktober 2018

En av onsdagens matcher från spanska Copa del Rey står Lugo samt Alcorcón som huvudrollsinnehavare i – och som situationen kommit att utvecklas, vill vi mena att fel favorit är nedplitade av spelbolagen.

Annons:

Det dröjer fortfarande ett par dagar innan de stora europeiska divisionerna återstartar, men dessförinnan letar vi oss till mindre bekanta platser och ett av kvällens bästa speltips återfinns i den spanska cupen, Copa del Rey.

På menyn här är två klubbar från andradivisionen, även kallad Segunda División, men det trots allt relativt stora skillnader dem emellan.

Alcorcón jagar uppflyttning, är placerade fyra och har blott förlorat en av deras nio spelade matcher medan Lugo känner hur det flåsar i nacken från konkurrenterna nere i den absoluta botten. Ändå är det just Lugo som betraktas vara favoriter inför matchen, stärkta av hemmaplansfördelen. Är det rättvisande eller ej?

Här är det cupens tredje runda vi befinner oss i – det sista stadiet innan slutspelet på allvar tar fart och de större pjäserna, läs: de som spelar i Primera División, kommer in i händelserna och konkurrerar.

Försvarsspelarna Borja San Emeterio samt Serge Leuko är indisponibla för Lugos del. Viss rotation väntas det också bli på tal om. Gästerna riskerar komma till spel utan David Mayoral.

Alcorcón bör räknas som favoriter

Den som vill safea väntar förstås in startelvorna innan ett eventuellt placerat spel, men då riskerar också värdepositionerna helt enkelt försvinna. Därför vill vi kliva in i tid.

Av det mesta att döma kommer båda parter städa om på en del positioner, men ändå ta matchen på allvar. I stora delar a-betonade startelvor?

Situationen är pressad för Lugo i seriespelet och det har blivit blott två vinster på nio spelade matcher, varpå bottenträsket krymper allt närmare dem. Nu har de tre vinstfria matcher uppradade. Inte mycket som står rätt till.

Alcorcón mår desto bättre, är i toppen av Segunda División och har släppt in så lite som ett mål på de åtta senaste matcherna, av vilka inte en enda förlorats och sex vunnits. Faktum är att årets enda torsk kommit borta med uddamålet mot serieledande Málaga. Man kommer därför in till den här matchen med positiva känslor.

Bättre form och ett bättre material. Här ska väl Alcorcón räknas som favoriter?

2,05 x insatsen för Alcorcón att vinna med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort köper vi hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Alcorcón +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:00, onsdag 17/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.