Speltips inför Lyngby BK – Sønderjyske 26/7: Svårt möte i Danmark

Simon Pålsson Publicerat: 26 juli 2019

Det blir ett målspel inför den tredje danska ligaomgången på fredagskvällen när Lyngby BK och Sønderjyske gör upp den 26 juli 2019.

Annons:

Som bekant spelar den danska ligafotbollen en lite annorlunda säsong än vad vi gör i Sverige. I slutet av juli månad är danskarna precis i inledningen av sin säsong. På fredagen inleds så den tredje danska ligaomgången för den här säsongen.

Det spelas också bara ett möte på fredagskvällen när Sønderjyske gästar Lyngby BK. Det här är lag som vanligtvis hör hemma i danska Superligan, men som har svårt att etablera sig i toppen. Det är å andra sidan två ganska klassiska danska lag som har varit att räkna med länge.

Så här i inledningen av säsongen har Lyngby BK gjort tre mål på två omgångar, med en vinst på hemmaplan mot Aalborg och en förlust borta mot Odense. Sönderjyske å sin sida tog en poäng borta mot Ålborg och vann hemma mot Randers. I båda fallen har det blivit mål åt båda håll i matcherna.

Danskt målspel

Om vi försöker se matchen i ett historiskt perspektiv är det här ett möte som vanligtvis är väldigt jämnt. Vi får skruva tillbaka fem möten för att hitta senast ett lag vann med mer än uddamålet i inbördes möten mellan dessa båda. De senaste fem mötena har dessutom slutat målsnålt, med max två antal gjorda mål. 1-1 och 1-0 har varit gångbara resultat. Dessutom har vi fått se röda kort i två av de tre senaste. En hel del talar ändå för att vi ska få se lite underhållning alltså.

Men trots den lite snåla målskörden mellan lagen tidigare tror vi på ett par fler mål i det hör mötet. Det finns åtminstone ett par faktorer som talar för att det här ska kunna rassla till åt båda håll.

Så här i inledningen har nämligen båda laget sett starka ut i sin offensiv, men desto mer darriga bakåt. Så här tidigt på säsongen är det också två lag som inte riktigt har satt sin organisation.

Båda lagen göra mål spelas till 1,60 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,60 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, fredag 26/7
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.