Speltips inför Lyon – Paris Saint-Germain 1/6: Dags för damernas CL-final

Spelbloggare Publicerat: 31 maj 2017

Det är helfranskt i damernas Champions League-final, när Olympique Lyon och Paris Saint-Germain ställs mot varandra på Cardiff City Stadium. Här hittar ni, som alltid, oddsen, allt inför matchen och – ett speltips.

Den franska klubbfotbollen står onekligen stark i Europa och faktum är att den här finalen är en repris på förra årets CL-semifinal – och då vann Lyon med förkrossande 8-0 över två matcher; 7-0 hemma och 1-0 i returen. Sedermera vann man hela kalaset efter att ha städat undan Wolfsburg efter straffsparkar i finalen.

Lagen möttes dessutom i årets franska cupfinal och då krävdes straffar för att skilja dem åt. Lyon var det som drog det längsta strået, liksom i seriespelet. Med dominant stil plockades ligan hem för tionde året i följd och ner till trean, just PSG, hade man 14 pinnar. 21 vinster av 22 möjliga blev det. Enda torsken kom faktiskt borta mot PSG och målskillnaden landade på 103-6.

För Paris Saint-Germain skulle en titel här, världens största, vara ett skönt plåster på såren; efter bara en tredjeplats i serien och förlust i cupfinalen på det. Räkna med revanschlusta…

Insatsen dubblas

Att Lyon är den klasserna bättre parten råder det absolut ingen tvekan om. De fullständigt dominerar den franska klubbfotbollen, men i en enskild match som denna kan de absolut ställas inför vissa problem.

Paris Saint-Germain är trots allt en motståndare av klass. De vann seriens inbördes hemmamöte, spelade oavgjort efter såväl 90 som 120 minuter i cupfinalen och har fullt av kapacitet i truppen. Över hela året – mer ska kunna krävas rent resultatmässigt.

Även om Lyon med största sannolikhet kommer stå som vinnare när slutsignalen ljuder, tror vi att de kommer bjudas på en tuff match – precis som i den franska cupfinalen.

Med allt runtomkring och den anspänning som finns i världens största fotbollsmatch är risken överhängande att vi får se två försiktiga parter. Lyon ska såklart styra, men utan stress?

1-0/1-1 efter 90 spelade minuter är mina tips såhär på förhand.

Under 2,5 mål klickas i till dubbelt betalt hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, torsdag 1/6
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: