Speltips inför Magwe United – Yangon United 24/3: Morgonmatch

Simon Pålsson Publicerat: 24 mars 2020

Det blir ett rakt spel på målmarknaden inför mötet mellan Magwe United och Yangon United i Myanmar.. Ett möte som spelas tisdagen den 24 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

I dessa tider gäller det att leta med ljus och lykta i andra delar av världen för att hitta spännande speltips och bra betting. Just den här tisdagen behöver vi inte leta så långt, utan hittar snabbt ett bra spelvärde i Myanmar.

Myanmar kör vidare med sin National League och så här långt står man på nio spelade matcher. Det gör att det än återstår en hel del av säsongen då man inte ens har hunnit komma halvvägs än. Däremot kan man efter nio omgångar se vissa tendenser som går att använda sig av i rent bettingsyfte.

Ett par av dessa tendenser är tydliga i botten, där vi har två lag på fyra inspelade poäng. Det är ingenting annat än ett horribelt facit hittills. Chin United och Southern Myanar United har båda en vinst och ett kryss, samt sju förluster. Det säger sig själv att det inte räcker långt.

Men det är inte lagen som vi fokuserar på här. Här är det mötet mellan Magwe United och Yangon United (ja, ni hör vilken ändelse som är den mest populära i dessa delar av världen) som gäller för vår del. Det är alltså topplaget Yangon United (20 poäng) mot mittenlaget Magwe United (7 poäng) som gör upp.
Annons:

Vi rekar med speltips i Myanmar

Yangon United kommer till matchen efter en stark vinst senast, hemma mot Hougang United FC. Det var alltså det internationella cupspelet som då gällde och det visar att man kunnat bibehålla sin fina form från ligan. För i ligaspelet har man gått bra, och även om de inledande omgångarna inte riktigt har motsvarats på slutet är formen generellt sett god. Med 20 inspelade poäng har man bara fyra poäng upp till serieledning.

För motståndet den här gången står alltså Magwe United, eller Magway United som det också står på ett par ställen (här lägger vi oss platta och kör på båda varianterna för tydlighetens skull). Det är ett lag som inte har vunnit mer än en match på nio försök hittills. Att man har fyra kryss grundar sig främst i att man är svårslagna, och bara har släppt in fyra mål.

Men förutom serieledarna finns det inget lag som är mer målfarliga än Yangon United, så vi litar på att man ska kunna göra mål även här. Här tror vi att bortalaget vinner, men att hemmalaget stretar emot.

Under 2,75 mål (asian handicap) spelas till 1,97 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,97
Bolag: Unibet
Spelstopp: 10:30, tisdag 24/3
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: