Speltips inför Málaga – Real Betis 18/12: 1X2-tecken synas med glädje

Spelbloggare Publicerat: 18 december 2017

Äntligen har den nuvarande nästjumbon Málaga börjat leverera! Härnäst möter de Real Betis, som i sin tur tappat det mesta, inför hemmapubliken. När oddsen är nedplitade som såhär, då har vi mindre svårt att ta sida.

Det som var en pinne på nio matcher har blivit till 11 på 15. Utsatta är Málaga alltjämt i spanska Primera División, som nästjumbo, men det har i alla fall klarnat upp på himmelen och klubben tar stormkliv mot säker mark, dit de inför matchen har fyra pinnar. Kan det bli till en nu?

Sedan lyftet har de två enda förlusterna på sex matcher kommit mot Villarreal och Real Madrid, också på resande fot, och då kan inte mycket mer krävas…

Fler glädjande besked för Málaga är att Federico Ricca och Diego Rolan kommer allt närmare deras comebacker efter en tids skadefrånvaro. Oklart är dock om de hinner bli helt återställda redan inför kvällens fajt.

Spelåret har haft två helt olika ansikten för Real Betis, där de under starten radade upp vinster; föll enbart i de tuffaste matcherna – för att nu ha tappat det mesta. På de sex seriematcherna sedan slutet av oktober är facit två snåla kryss och fyra förluster. Under samma period har även den inhemska cupen trillats ur – mot Cádiz, huserandes i andradivisionen.

Formstarkt mot formsvagt

Gillar starkt oddsen på spelen till Málagas favör här och skulle heller inte förvånas om de monterades ner runt en decimal framåt avspark. Värde ner till runt dubbelt betalt för den raka ettan?

Bästa oddset vi får ta del av ställer Bethard ut, 2,15.

Málaga har klivit upp flera nivåer på sistone och årets prestation stod de för senast, när Real Sociedad besegrades med siffrorna 2-1 – på bortaplan. Det kan man inte snacka bort hur som helst, även om det ska anmärkas att motståndarna är i ur form. Prestationen vill vi ändock inte tas från ”Los Boquerones”.

Gästerna står utan vinst i sju matcher på raken och är erkänt flera klasser sämre borta kontra hemma. Addera att Joel Campbell, Antionio Sanabria, skadade, samt Andrés Guardado, avstängd, är borta för deras del. Betydelsefulla pjäser. Även Javi Garciá är i riskzonen att missa matchen.

Ingen tvekan om saken – här är det värt att investera i Málaga…

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Málaga vinner, rak etta
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 21:00, måndag 18/12
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: