Speltips inför Manchester City – Schalke 04 12/3: Inget snack om saken!

Spelbloggare Publicerat: 11 mars 2019

Uppförsbacken är brant för Schalke 04 inför returen mot Manchester City i Champions Leagues åttondelsfinal. Här talar inte ett knyst för att tyskarna ska förmå att vända på siffrorna.

Annons:

En från start imponerande prestation. En man mer på planen från den 68:e minuten, när matchen också leddes med två mål mot ett – och ändå blev det en förlust för Schalke 04 när de stod för värdskapet mot Manchester City, som från med fem minuter kvar att spela av ordinarie tid vände på steken.

Nu kommer det krävas en extraordinär insats för att tyskarna ska kunna fälla krokben för världsjätten – ett faktum som understryks från spelbolagens håll; oddset 41,0 ställs för ut för att sådant ska bli fallet. Uppförsbacke, det var ordet.

Och det är ett Schalke som mår alldeles fruktansvärt över det stora hela likväl. De sex senaste matcherna har summerats i ett kryss och fem förluster. Situationen är till och med så prekär att kontraktet i Bundesliga står i viss fara. Vem kunde tro det inför spelåret? Häpnadsväckande på alla sätt och vis.

Manchester City trummar på, även om det varit tätt i ett flertal matcher på slutet. Exempelvis inkasserades Ligacuptiteln häromveckan och senast blev det en 3-1-vinst över Watford på Etihad Stadium. Premier League toppas och exakt allt pekar på att de avancerar vidare här i CL-slutspelet.

Total klasskillnad

Nicolás Otamendi samt Fernandinho avstängda och Vincent Kompany, John Stones, Kevin De Bruyne och Sergio Agüero tveksamma för spel. Det är inte vilka avbräck som helst som stör Manchester City inför denna returmatch.

Men! Hur skulle Schalke 04 kunna fixa det här? Det har vi fruktansvärt att se hända. Formen är fruktansvärd och hela säsongen har varit ett fatalt misslyckande. Av de sex senaste matcherna har det alltså blivit ett kryss och fem förluster. De tre matcher som följt upp 2-3-förlusten hemma mot City har det sammantaget släppts in 11 mål.

Dessutom saknas Alessandro Schöpf och Daniel Caligiuri samt att det står frågetecken över Omar Mascarell.

Manchester City radar upp vinsterna på löpande band, kan spela hem fyra titlar det här spelåret och värjde senast undan ett kapabelt Watford med stabila 3-1. Laget är ett offensivt kraftpaket och när Schalke, nu på Etihad Stadium, måste framåt kan det med enkelhet smälla åt andra hållet.

Proppen ur? Absolut. Det här borde bli en kortlivad historia där Manchester City bara av farten avancerar vidare till kvartsfinalen, för ännu större uppgifter än den här.

Manchester City spelas med -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt två mål – till 1,63 x insatsen hos Interwetten.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få 150% extra upp till 1 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester City -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,63 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 21:00, tisdag 12/3
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.