Speltips inför Manchester City – Watford 9/3: För stora oddsskillnader

Spelbloggare Publicerat: 7 mars 2019

Manchester City har klivit upp som herre på täppan i Premier League, men har knappast briljerat de senaste veckorna och Watford borde mycket väl kunna sätta dem under hård press. Bud på skräll?

Annons:

Den intensiva jakten har gett utdelning, avståndet hämtats in och Liverpool nu passerats. Mästarna Manchester City står som serieledare i Premier League, pinnen före desamma, och nu ska man bara hålla undan ända in i kaklet.

Dessutom plockades Ligacupen hem häromveckan, de är vidare i FA-cupen och står med ena foten i Champions League-kvartsfinalen efter en 3-2-vinst på bortaplan, där siffrorna vändes under de absoluta slutminuterna.

Men hur står det till med formen? Visst, vinsterna har radats upp efter varandra, men på sistone har det varit utan att direkt imponera. Offensivt har de inte fått det att lossna alls. Hit kommer de också med en herrans massa skador; på Claudio Bravo, Aymeric Laporte, Fernandinho och Kevin De Bruyne. Tveksam status över Benjamin Mendy, Fabian Delph samt John Stones.

Watford hoppas kunna sätta Manchester City under press och stärka deras aktier i kampen om platsen precis bakom topp sex, som nu innehas av Wolverhampton och enda som skiljer dem åt är målskillnaden. Betydelsefulla pinnar på spel även för bortalagets del, med andra ord.

Watford plusspelas

Har Watford då kapaciteten att hålla emot mot Manchester City? Vi menar – absolut. Särskilt som det ser ut för närvarande.

På de tre senaste matcherna har Manchester City enbart stått för två mål framåt, 1-0-vinster över West Ham United och AFC Bournemouth samt en straffsparksvinst efter 0-0 under ordinarie speltid i Ligacupfinalen häromveckan.

Gästande Watford står starkt. Oerhört starkt. Förra veckans hemmamöte mot Leicester City plockades hem med 2-1 och fyra av de fem senaste är vunna. Enda plumpen kom mot Liverpool, 0-5 i baken, men vi känner ändå att de kan stå emot bra mycket bättre här. Plumpar och plattinsatser kommer, så enkelt är det.

Medan City störs av stora skadebekymmer, har Watford hela truppen intakt och kan ställa ut den bästa möjliga startelvan.

Oddsskillnaderna har blivit alldeles för stora och vi synar Watford med +2,5 mål (asian handicap) till oddset 1,80 hos Interwetten. De sitter spelet om de vinner, spelar oavgjort eller förlorar med max två baljors marginal.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få 150% extra upp till 1 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Watford +2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 18:30, lördag 9/3
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.