Speltips inför Manchester City – West Ham 17/7: Hett försäsongsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 17 juli 2019

Det är hundraprocentigt fokus på målmarknaden inför det första mötet i Premier League Asian Trophy mellan Manchester City och West Ham den 17 juli.

Annons:

Premier League Asian Trophy. Det är ett av sommarens nya koncept och utan att säga för mycket om det ur ett rent ideologiskt perspektiv är det såklart ännu ett spektakel där matcherna inte direkt kommer att kantas av två lag som verkligen, verkligen vill vinna.

Försäsongen för engelska lag har allt mer blivit en slags uppvisningsturné i mer kommersiellt syfte. Det går att tycka lite vad man vill om det – det har vi inte tid att annonsera för här – men i ett spelperspektiv finns det faktiskt en del gott att finna i det här.

Saken är den att spelbolagen påverkas av marknaden och spelarna är väldigt benägna att backa de stora lagen. Det kvittar om det, som i det här fallet, rör sig om ett klart decimerat lag som inte ens är starkast möjliga. Eller om, precis som i det här fallet, inte gäller någonting direkt.

Märk väl att vinnaren i det här mötet för övrigt också kommer att slå sig till en slags finalmatch mot Wolverhampton eller Newcastle, beroende på vilket lag som vinner i den andra inledningsmatchen.

Givet målspel

Det går att göra en riktig bra startelva med spelare som inte finns med id en här matchen för Manchester City. Eller vad sägs om Sergio Aguero och Nicolas Otamendi, som båda är på semester? Eller Gabriel Jesus, Fernandinho och Ederson som har spelat Copa America med Brasilien? Eller Riyad Mahrez som snart spelar final i Afrikanska Mästerskapen? För övrigt är Benjamin Mendy skadad, Fabian Delph såld och Eliaquim Mangala inte tillgänglig på grund av en väntad flytt.

West Ham har ett mer spännande lag och har redan fått ett par härliga spelare på plats inför nästa säsong. Roberto och David Marin finns båda med i den här turneringen. Det är spännande. Däremot saknas det bra anfallsalternativ där Javier Hernandez egentligen är den enda riktigt spetsspelaren som finns. Där lär hända mer under sommaren.

Känslan är att vi står inför ett möte som inte direkt kommer att spraka, där West Ham har bättre chanser här än någonsin annars att rubba Manchester City. Men någon överdriven spektakulär motivation lär inte finnas från deras håll heller va?

Under 2,5 mål kan spelas till hysteriskt höga 2,45 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:
Odds:  (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:   14:30, onsdag 17/7
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.