Speltips inför Manchester United – AC Milan 3/8: International Champions Cup

Simon Pålsson Publicerat: 2 augusti 2019

Det blir ett målspel inför den tredje och sista matchen i International Champions Cup för Manchester United och AC Milan lördagen den 3 augusti 2019.

Annons:

Nu är säsongen väldigt nära och efter diverse äventyr runt om i världen är lagen nu tillbaka i Europa för att vässa den sista formen inför ligapremiärerna. International Champions Cup glider så sakteliga mot sitt slut, men återstår bland annat mötet mellan Manchester united och AC Milan.

Manchester United har tidigare under försäsongen spelat matcher på plats i Australien, i Asien och i Europa, närmare bestämt på norsk mark som en slags hyllning (eller vad man nu ska benämna det som) till sin manager Ole Gunnar Solskjaer. Men när mötet med AC Milan nu ska avgöras är det brittisk mark som häller. Principality Stadium är det som gäller för den tredje och sista matchen i International Champions Cup.

Det som krävs för att vinna hela turneringen, om det nu är någon som bryr sig eller ens har koll på det, är att vinna matchen mot AC Milan med minst tre måls marginal. Det blir i så fall andra gången som Manchester United vinner turneringen. Det gjorde man även 2014. Om Manchester United inte lyckas vinna är det Benfica som tar titeln efter deras vinst mot just AC Milan med 1-0 senast.

Annons:

Målsnål historia

Nu ska sägas att Manchester United alltså behöver vinna med tre måls marginal för att ta hem den här titeln, men är det verkligen någon som bryr sig om det? Det tror vi att varken spelarna, managern eller supportrarna bryr sig så där nämnvärt om. Det här handlar primärt om att vässa formen inför säsongen som kommer.

AC Milan tappade sin anfallstalang och framtid (enligt mig och många andra) Patrick Cutrone till Wolverhampton tidigare i veckan. Det var ett svidande besked för många supportrar. Känslan är också att laget nu står utan riktig offensiv kraft, inte minst nu under försäsongen när anfallarna inte fått formen på plats.

Manchester United saknar för övrigt Eric Bailly här, men troligen spelar inte heller Romelu Lukaku matchen i fråga. Det återstår att se om Alexis Sanchez finns med.

På det hela taget pekar det mesta på en ganska målsnål match här. AC Milan har idel 1-0-förluster i ICC hittills och det känns som en trend som vittnar om någonting. Den tror vi håller i sig.

Under 2,5 mål spelas till 2,10 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  18:30, lördag 3/8
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.