Speltips inför Manchester United – Benfica 31/10: LeoVegas sticker ut hakan

Spelbloggare Publicerat: 30 oktober 2017

Med nöd och näppe städade Manchester United av Benfica i Lissabon. Nu möter de varandra på Old Trafford i Manchester – och då blir det andra bullar.

Grupp A i Champions League har sin stora dominant i form av Manchester United. Tre matcher har landat i tre vunna samt att målskillnaden står i 8-1. Slutspelsplatsen kommer förstås plockas och det blir bara för ”De röda djävlarna” att försöka hålla Basel på avstånd, för att få en mer fördelaktig lott i åttondelsfinalen.

Den engelska klubbfotbollen glöder verkligen och PL-klubbarna, som haft så svårt på den absoluta toppscenen, Champions League, de senaste åren, stormar nu allesammans mot slutspelet. Manchester United och Manchester City – i framkant.

Nåja. Gruppens jumboplats är lite förvånande tilldelad Benfica, som när halva gruppspelet avverkats fortfarande kammat noll. Addera på det att två av de tre matcherna spelats på hemmaplan och att det under den andra halvan blir tvärtom. Nu blir det lite att ta var match för vad den är och hoppas kunna peta ner CSKA Moskva från tredjeplatsen, som leder till Europa League-slutspelet.

Upprepar – förtroendet till United

I det omvända mötet, borta i Lissabon, rekade vi på Spelbloggare den raka tvåan till 1,87 gånger pengarna – ett spel som till sist satt. 0-1 på tavlan i en tajt tillställning. Att målet, signerat Marcus Rashford, därtill kom till på en målvaktstavla deluxe från Mile Svilar förstärkte käftsmällens kraft för Benfica.

Nu reser Benfica till Manchester och Old Trafford och då blir det allt tuffare. Där är det inga som lyckats rå på United, som innan matchen denna vann med 1-0 över Tottenham Hotspur på arenan. Tillsammans har alla sju hemmamatcher under spelåret, Champions League och Premier League, slutat upp i vinster och sex av dem har kommit med minst två baljors marginal.

Manchester United har fortfarande den centrala mittfältsduon Paul Pogba – Marouane Fellaini borta, men de har klarat av det suveränt även utan dem.

Värre är det för Benfica att sakna en mittbacksklippa som Luisão, rött kort senast. Inte minst i en match som denna, där det mesta kommer handla om försvarsspelet. Även målvakten Svilar kan vara en säkerhetsrisk. Tabben senast – fäst sig i skallen?

Portugiserna är helt under isen; har förlorat alla tre CL-matcher och får det mycket svårt att räcka till på Old Trafford.

Manchester United -1,5 mål (asian handicap) kan spelas till hela 2,18x hos LeoVegas – ett odds som de sticker ut med, och som är klart spelvärt. Det betyder att spelet sitter om de vinner med minst två mål.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Manchester United -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,18 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 kr bonus!)
Spelstopp: 20:45, tisdag 31/10
TV:  viasatpremium logo viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: