Speltips inför Manchester United – Bournemouth 4/3: 24hBet sticker ut hakan

Spelbloggare Publicerat: 3 mars 2017

Sportlördagen kickstartar på allvar vid 13:30 när Manchester United och Bournemouth möter varandra på Old Trafford. Pengarna kastar vi in på HT-/FT-marknaden när en bookie sticker ut hakan.

Sex raka vinster och endast en förlust på de 26 senaste matcherna. Vidare i Europa League, FA-cupen och vinnare av Ligacupen – men i Premier League har Manchester United inte lyckats få tillräckligt fäste för att kunna klättra i tabellen, där de alltså fortfarande är sexa.

Säsongen har man dock alla möjligheter att kunna räddas. När flera toppkonkurrenter ser ut att tappa momentum, fortsätter ”De röda djävlarna” att leverera resultat. Kan en Champions League-biljett plockas, spetsat med cuptiteln och en eventuell EL-succé, då får väl utgången av det här spelåret ses som positiv?

Gästerna, då? AFC Bournemouth har ett projekt som det finns en stor tro på; ett talangfullt lag och en väldigt ickebrittisk spelfilosofi. Gjort en enorm resa i det engelska seriesystemet. Framtiden lovar en hel del, men som det sett ut på sistone kan man förstås inte vara nöjda. Faktum är att de ännu under 2017 inte lyckats vinna en enda fotbollsmatch, åtta matcher spelade. Det har, förstås, satt sina spår i tabellen.

Precis som oddsen antyder, ska det mycket till för att Bournemouth skulle kunna stoppa den mardrömssvitensviten här.

HT-/FT-spel – till 1,88

Och det är precis det vi är inne på – att Bournemouth får det svårt här. Som situationen ser ut just nu, ska klasskillnaden vara betydande.

Det är en fantastisk form som Manchester United visat upp på sistone. De är inte bara svåra att slå, utan vunnit sex matcher efter varandra. Kommer dessutom stärkta från en cupfinalvinst över Southampton. Moralhöjande!

Vid upprepande tillfällen har United haft det svårt att få hål på låga försvar – och just därför borde Bournemouth, som vill spela fotboll och ha possession, vara en mycket passande motståndare här på Old Trafford.

Ännu mer passande är det eftersom Bournemouth är helt under isen; förlorat fyra raka och plockat ynka två pinnar på de åtta senaste matcherna. Defensiven blöder – och här ställs det sköra försvaret mot bland andra en Zlatan Ibrahimovic i toppform.

Dessutom är det möjligt att Henrikh Mkhitaryan kan medverka efter att ha missat cupfinalen senast. Armeniern ska testas närmare avspark och om han kan medverka är det ett stort plus för José Mourinho. Klasspelare!

Blir det här en ”walk in the park”? Det är den bestämda känslan…

Manchester United att leda i halvtid och vinna efter fulltid, 1/1, spelas till 1,88x hos 24hBet. Det är faktiskt hela 13 punkter bättre betalt än hos närmsta konkurrent och det skulle förvåna om oddset inte justerades ner till avspark. Skynda, fynda!

  Rygga spelet hos 24hBet – Få €50 bonus!

Speltips:

Speltips: 1/1 (halvtid/fulltid)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 bonus)
Spelstopp: 13:30, lördag 4/3
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: