Speltips inför Manchester United – Brighton 17/3: Sista titelchansen

Simon Pålsson Publicerat: 17 mars 2018

Det borde finnas en relativt god möjlighet att vi får se ett Brighton som stretar emot bra i lördagens match mot Manchester United i FA-cupen. Sen matchstart väntar dessutom mellan lagen.

ODDSBOOST: Få 6,00 på Manchester United att vinna!

Med en släckt dröm i Champions League och ett ligaspel som varit allt annat än lyckat vad gäller att fightas om titeln finns det nu bara en enda titelchans kvar för Manchester United den här säsongen. Då pratar vi såklart om FA-cupen, där det nu är dags för kvartsfinalerna.

I det här skedet av turneringen finns nästan uteslutande topplag kvar i racet och för Manchester United väntar ett tufft möte med Brighton, också hemmahörande i Premier League. Med tanke på att José Mourinhos lag har sett skakiga ut på sistone känns det direkt tveksamt av spelbolagen att måla upp hemmalaget som så extremt klara favoriter inför matchen.

Håglösheten har varit slående för Manchester United under stora delar av den här säsongen och trots att laget vunnit fyra av sina sex senaste matcher känns det fortfarande inte som att lagets spel klaffar. Det går för långsamt. Det händer för lite. Det känns inte homogent. Det hela personifieras av en Alexis Sanchez som verkligen inte har hittat rätt i sin nya klubb. Frågan är om den här FA-cupen kan bli en fristad eller om det risiga spelet fortsätter även där?

Brighton kan streta emot

Brighton har imponerat stort under den här säsongen i Premier League och har tack vare en jämnhet i sina prestationer skaffat sig ett bra utgångsläge inför avslutningen på säsongen. Ambitionen är att sluta på övre halvan och fortsätter laget så här ska det vara en fullt realistisk målsättning. Nu står laget dessutom på fyra vinster, ett kryss och en förlust på sina sex senaste matcher. Det imponerar för ett lag som verkligen försöker etablera sig på allvar i den yttersta eliten inom den engelska fotbollen.

Känslan är att Brighton åker till Old Trafford med gynnsamma förutsättningar. Märk väl att laget inte har någonting att förlora, att de helt enkelt slår ur underläge, samtidigt som de kan ta sig an matchen med vetskapen om att formen i hemmalaget är direkt svag. Ganska skönt.

Anthony Knockaert är avstängd för bortalaget, men i övrigt ska det inte vara några nya avbräck att hantera.

Brighton +1,5 (asian handicap) spelas till 1,98 gånger krämen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Brighton +1,5 (asian handicap)
Odds:  1,98 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, lördag 17/3
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: