Speltips inför Manchester United – Brighton 25/11: En skräll – inte osannolik

Spelbloggare Publicerat: 24 november 2017

Manchester United är tillbaka på Old Trafford, där de får sällskap av ett formstarkt Brighton. Vi ställer oss fundersamma till värdskapets enorma favoritskap, varpå ett skrällspel sitter på sin plats.

Att dra alldeles för stora växlar och överdriva betydelsen av Manchester Uniteds förlust i veckans Champions League-match mot Basel kanske vore naivt, men det är klart sådana plumpar tär. Innan dess må Newcastle ha krossats med 4-1, men det följde upp en 0-1-förlust mot Chelsea strax före uppehållet.

Bortaplan och de stora matcherna. Det har visats problematiskt för Manchester Uniteds del. Här behöver man åtminstone inte tänka på det – matchen spelas på Old Trafford och det mot ett bottentippat Brighton.

Phil Jones och Michael Carrick saknas fortsatt för United. Eric Bailly är tveksam för spel.

Men Brighton tänker helt klart annorlunda. Nykomlingen har övertygat rejält under säsongen och när 12 matcher är spelade, har 16 poäng spelats in, vilket räcker till en niondeplats. Inför matchen är de på deras peak – eller? – när fem förlustfria matcher radats upp. Senast blev det 2-2 hemma mot Stoke.

Exakt samma startelva som presenterades mot Stoke, kan också presenteras här. Brightons enda skadenamn är sålunda på Steve Sidwell, som ändå inte spelat en enda minut under spelåret.

”Nu kan det vara på tiden att tvärvända…”

Här på Spelbloggare har vi tjänat stora pengar på Manchester United med våra speltips under året, ofta på spel till deras favör. Nu kan det vara på tiden att helt tvärvända…

Inför den här matchen är med andra ord spelvärdet tveklöst på Brighton, som stått upp väl på sistone. Det är bara att titta snabbt på formraden; 2-3-0. Däribland hittas en 3-0-vinst över West Ham – på bortaplan.

Anmärk väl att Brighton inte heller förlorat en enda match med siffror större än två mål i deras återkomst till Premier League.

Manchester United har haft kort vila sedan 0-1-förlusten mot Basel i Champions League. Både mentalt och fysiskt tufft att ladda upp batterierna på så pass kort tid? Det som talar för dem är den brutala hemmastyrkan. Känslan är ändå att detta inte blir någon ”walk in the park”.

Brighton +2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med exakt två mål – är värt att syna till oddset 1,87 hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Öppna ditt konto här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips: Brighton +2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Öppna ditt konto här. Regler & villkor gäller.)
Spelstopp: 16:00, lördag 25/11
TV:  tvsex logo viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: