Speltips inför Manchester United – Burton Albion 20/9: Överdriven tro på mål

Spelbloggare Publicerat: 20 september 2017

Ligacupmästarna Manchester United välkomnas in i årets upplaga av cupen i den tredje rundan och väl där väntar ett å ena sidan klart sämre men å andra sidan säkerligen tokmotiverat Burton Albion.

Ur fotbollssynpunkt är Manchester en blomstrande stad. United, tillsammans med ärkerivalen Manchester City, briljerar och står på delad förstaplats i Premier League; med poäng på fem matcher samt en plusmålskillnad på 14 baljor. Utöver det öppnade José Mourinhos mannar Champions League på ett perfekt sätt när Basel krossades med 3-0 på Old Trafford.

Gästande Burton Albion har en mer anonym roll fotbollsvärlden och de var på vippen att trilla ur förra årets Championship och har inlett årets seriespel med ett snitt om pinnen per match, åtta matcher in i händelserna. Blir bottenstrid på nytt, talar mer eller mindre allt för.

Här i Ligacupen har Burton hittills skickat ut Oldham Athletic, huserandes i League One, tredjedivisionen, samt seriekonkurrenten Cardiff City – båda med uddamålen, på bortaplan. Tack vare detta väntar – sannolikt – årets match för spelarna. Inte varje dag man får chansen att spela på Old Trafford…

Underspelet intresserar

I och med att Manchester United varvar serie-, CL- och cupspel är man illa tvungna att helt enkelt prioritera – och givetvis är det just cupspelet som får ta smällen för det. Det kommer roteras friskt och vi undrar om det inte påverkar offensiven mer negativt än defensiven.

Exempelvis lär ju Chris Smalling och Victor Nilsson Lindelöf ställas ut som mittbackspar och de skulle hålla i valfri Premier League-match, menar jag. Annars blir det mycket spets som försvinner framåt.

För Burtonspelarna är det här förstås en fantastisk match att spela, på en arena som Old Trafford – mot en av världens mest klassiska klubbar. Tror att de kommer sälja sig oerhört dyrt och åtminstone kunna hålla siffrorna nere i någorlunda nivå.

Under 3,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om det blir exakt fyra baljor – spelas till 1,98 gånger pengarna hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 20/9
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: